ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Οποιαδήποτε στιγμή παρουσιαστεί πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας, είτε από βλάβη είτε από ατύχημα ή ακόμα και αν χάσετε τα κλειδιά σας ή πάθετε λάστιχο,  καλέστε στο 2351022222 και η Οδική Βοήθεια της ALEXPRESS  βρίσκεται άμεσα κοντά σας. 

Με εξειδικευμένο προσωπικό και ιδιόκτητα οχήματα, σας προσφέρει ταχύτατη επιτόπου εξυπηρέτηση για την αποκατάσταση της βλάβης ή τη ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας σε κατάλληλο συνεργείο.

Σε περίπτωση ατυχήματος, αναλαμβάνει τις διαδικασίες καταγραφής στοιχείων και αναγγελίας της ζημιάς. Επιπλέον, αναλαμβάνει την κάλυψη εξόδων παραμονής σε ξενοδοχείο, τον επαναπατρισμό του οχήματος και την κάλυψη εξόδων επιστροφής στον τόπο μόνιμης διαμονής του ασφαλισμένου και των συνεπιβαινόντων.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η εταιρεία ALEXPRESS δραστηριοποιείται πάνω στην ανακύκλωση αυτοκινήτων ,μετάλλων και ηλεκτρικών συσκευών, ενώ διατηρεί την έδρα της στο 2ο ΧΛΜ ΕΠ.ΟΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΛΑΡΙΣΑΣ .Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες, φροντίζοντας να εξυπηρετούμε άμεσα όλους μας τους πελάτες και να συμβάλλουμε στην προσπάθεια για ένα καλύτερο περιβάλλον, με λιγότερους ρύπους.

Διαθέτουμε σύγχρονες εγκαταστάσεις και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας αλλά και ο εξοπλισμός μας, μας έχουν αναδείξει σε μια από τις μεγαλύτερες μονάδες συλλογής και ανακύκλωσης σιδήρου και μετάλλων στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

RENT A CAR ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

24ΩΡΗ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

 - 

ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΙΕΡΙΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  24ωρο
 • Τρίτη
  24ωρο
 • Τετάρτη
  24ωρο
 • Πέμπτη
  24ωρο
 • Παρασκευή
  24ωρο
 • Σάββατο
  24ωρο
 • Κυριακή
  24ωρο