Η εταιρία Reppos Pumps εδρεύει στο Πολύκαστρο. Σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις με σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, προσφέρουμε άμεσα λύσεις στην άντληση νερού από το υπέδαφος, (είτε αφορά την ύδρευση, είτε την άρδευση).

Από το 1975 μέχρι και σήμερα ακολουθούμε την ίδια αναπτυξιακή πολιτική εξέλιξης, προσπαθώντας συνεχώς για την άριστη ποιότητα των μηχανημάτων μας, θέτοντας πάντα ως στόχο την επιθυμία του πελάτη.

Μέσα σε λίγα χρόνια καταφέραμε να την καταστήσουμε δυναμική και ανταγωνιστική. Με τις τεχνικές μας γνώσεις και τις σωστές επιλογές δημιουργήσαμε ένα προϊόν που το όνομα του αποτελεί εγγύηση μέχρι και σήμερα.

Εδώ και τόσες δεκαετίες συνεχίζουμε την παράδοση μας στην κατασκευή Υποβρυχίων αντλιών, Στροφαλοφόρων αντλιών και Ηλεκτρικών Πινάκων.

Η Reppos Pumps συνεργάζεται με τους σημαντικότερους οίκους του τομέα μας και έχει  καταφέρει να εμπορεύεται μια μεγάλη  & πλήρη γκάμα προϊόντων ώστε να παρέχει την δυνατότητα ολοκληρωμένων λύσεων όπως είναι : Υποβρύχιες αντλίες, Στροβιλοφόρες αντλίες, Υποβρύχιοι ηλεκτροκινητήρες, Σωλήνες γεωτρήσεων και σωλήνες υποβρυχίων (χαλύβδινες και πλαστικές).

Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση των προϊόντων μας, αυξήσαμε την παραγωγική μας ικανότητα και ταυτόχρονα το εργατικό μας δυναμικό. Ως συνέπεια  του υπερσύγχρονου εξοπλισμού μας, η Reppos Pumps  αναλαμβάνει εξολοκλήρου την κατασκευή και την εγκατάσταση ενός έργου, με ιδιαίτερη μελέτη και σχεδίαση από το αρχικό έως το τελικό στάδιο, καθώς παρέχει συντήρηση και τεχνική υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση .

Η Reppos pumps έχει πιστοποιήσει όλα της τα προϊόντα με τα κατάλληλα συστήματα διασφάλισης ποιότητας, σύμφωνα με τα θεσμικά πλαίσια που ορίζει η Ε.Ε.

Με έδρα στο Πολύκαστρο, Κιλκίς δραστηριοποιούμαστε πανελλαδικά.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΥΠΟΒΡΥΧΙΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΣΤΡΟΒΙΛΟΦΟΡΕΣ ΣΤΡΟΦΑΛΟΦΟΡΕΣ ΚΕΝΤΡΟΦΥΓΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΝΤΛΙΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΜΟΤΕΡ ΑΝΤΛΙΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΥΠΟΒΡΥΧΙΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΣΩΛΗΝΕΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΣΩΛΗΝΟΜΑΣΤΟΙ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΠΟΜΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΚΙΛΚΙΣ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 20:00
 • Τρίτη
  08:00 - 20:00
 • Τετάρτη
  08:00 - 20:00
 • Πέμπτη
  08:00 - 20:00
 • Παρασκευή
  08:00 - 20:00
 • Σάββατο
  08:00 - 20:00
 • Κυριακή
  ----