Το Sea of Spa-Serres είναι ένας υπέροχος χώρος χαλάρωσης και ομορφιάς στο κέντρο της πόλης.

Το Sea of Spa προσφέρει κορυφαίες επαγγελματικές υπηρεσίες με σκοπό τη χαλάρωση, αφήνοντας στην άκρη κούραση, στρες, καθημερινότητα και άγχος, χαρίζοντας πολυτέλεια σε όλους σε πολύ συμφέρουσες τιμές.

Μέριμνα μας πάντα είναι η παροχή άριστης ποιότητα υπηρεσιών, εκπληκτικά προϊόντα και ο μοναδικός επαγγελματισμός των συνεργατών μας.

Μία και μόνο σας επίσκεψη στο Sea of Spa-Serres μπορεί να αποτελέσει την έναρξη ενός όμορφου ταξιδιού στη χώρα των αισθήσεων.

Η πολυτέλεια του χώρου, τα μεθυστικά αρώματα και το ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον, οδηγούν τον επισκέπτη σε πρωτόγνωρα μονοπάτια ευεξίας, χαλάρωσης και ισορροπίας.

Σας προσφέρουμε πάντοτε άψογη, υπεύθυνη και επαγγελματική εξυπηρέτηση. Σε αυτά συμβάλουν η γνώση στο αντικείμενο η εξειδίκευση και η πολυετής εμπειρία μας.

Κάντε ένα δώρο που αξίζει ο εαυτό σας, αλλά χαρίστε το και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποδράστε από τους έντονους και στρεσογόνους ρυθμούς της καθημερινότητας και του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες ομορφιάς και περιποίησης που σας παρέχουμε, τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα. Εμπιστευτείτε μας για όποιο ζήτημα ομορφιάς σας απασχολεί και σας υποσχόμαστε ότι θα μείνετε πλήρως ικανοποιημένοι.

Το Sea of Spa-Serres αναλαμβάνει να ξυπνήσει όλες σας τις αισθήσεις και μαζί τη Θεά Αφροδίτη που «κοιμάται» νωχελικά μέσα σας !!!

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΝΕΚΡΑΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Στο Sea Of Spa Serres θα βρείτε ευρεία γκάμα Καλλυντικών από την Νεκρά Θάλασσα τόσο για το πρόσωπο όσο για το σώμα και τα μαλλιά, τα περισσότερα εκ των οποίων χαίρουν παγκόσμιας αναγνώρισης υπό την επωνυμία Best Dead Sea Cosmetic products.

Κάποια από αυτά είναι:

 • Η σειρά προσώπου Black Pearl
 • Η σειρά προσώπου Alternative Plus
 • Η ανδρική σειρά MetroSexual Line
 • Η πλούσια σε υφή Λάσπη Προσώπου
 • Το Νερό της Νεκράς Θάλασσας

Η μοναδική τους σύσταση καθιστά  τα προϊόντα Sea of Spa μοναδικά στον κόσμο! Τα θαυματουργά μεταλλικά στοιχεία της Νεκράς Θάλασσας συνδυασμένα με βιταμίνες, εξαιρετικής ποιότητας έλαια και φυσικά αποστάγματα από σπάνια φυτά της ερήμου, υπόσχονται να καλύψουν τις ανάγκες ακόμη και των πιο απαιτητικών δερμάτων. Προσδιορίζονται ως σειρά προϊόντων περιποίησης και ομορφιάς εντελώς διαφορετική σε σχέση με ότι έχουμε γνωρίσει έως τώρα Τα εργοστάσια της Sea of Spa χρησιμοποιούν ανόργανα μεταλλικά στοιχεία από τη Νεκρά Θάλασσα τα οποία καθώς είναι λιπόφιλα, δεν είναι ευαίσθητα στην οξείδωση  με αποτέλεσμα να διατηρούν αναλλοίωτες τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, δεν περιέχουν άνθρακα, υδρογόνο και οξυγόνο.

Η εταιρεία Sea of Spa πωλείται  ήδη σε 39 χώρες. Τόσο οι συσκευασίες και η ποιότητα όσο και η μεγάλη περιεκτικότητα σπάνιων μετάλλων και θρεπτικών συστατικών  καθιστούν τα προϊόντα Sea of Spa  ασυναγώνιστα και ιδιαίτερα αγαπητά από το κοινό. Τα προϊόντα μας μπορείτε να τα βρείτε σε Spa πολυτελών ξενοδοχείων και Boutique shops, τα οποία πωλούν αποκλειστικά καλλυντικά Sea of Spa.

Τα πλεονεκτήματά που μας καθιστούν ασυναγώνιστους, είναι η εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας (έχουν βραβευτεί με το σήμα «Original Dead Sea Products») ,οι πολυτελείς τους συσκευασίες , οι αισθησιακές μυρωδιές τους οι οποίες προέρχονται από τη χρήση αιθέριων ελαίων υψηλής ποιότητας , καθώς και η μεγάλη ποικιλία ώστε να καλύπτουν κάθε ιδιαίτερη ανάγκη σας.

Η λάμψη σας ..αποτελεί την ικανοποίησή μας!

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΣΠΑ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ESSENTIAL DEAD SEA TREATMENT ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΛΟΥΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΛΑΣΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΜΑΣΑΖ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΜΑΣΑΖ ΠΛΑΤΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΜΑΣΑΖ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΜΑΣΑΖ ANTISTRESS ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΑΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΨΩΡΙΑΣΗΣ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

SEA OF SPA ΔΟΥΔΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

 - 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΟΛΛΑΓΟΝΟΥ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

ΝΥΦΙΚΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕΡΡΕΣ

 - 

FULL BODY MASSAGE SERRES

 - 

SPA SERRES

 - 

ESSENTIAL DEAD SEA TREATMENT SERRES

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----