ΣΕΚΕ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

ΣΕΚΕ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

Διάκου Αθανασίου 15 , Ευκαρπία, Θεσσαλονίκης, 56450

2310685555, 2310 692 809

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η εταιρεία ΣΕΚΕ ΛΥΚΟΥ ΑΕ είναι μια επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1996. Σήμερα, με Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο τον κ. Θανάση Λύκου που είναι και από τους πρωτεργάτες της ΣΕΚΕ με την νομική μορφή της ΕΠΕ τότε, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της στο χώρο της κτηνοτροφίας. Η ΣΕΚΕ ΛΥΚΟΥ ΑΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των μεγαλύτερων οίκων που σχετίζονται με την κτηνοτροφία . Εδρεύει σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 4.500 τετραγωνικών μέτρων στον οποίο στεγάζονται τα γραφεία μας και οι αποθήκες.

Η δραστηριότητά μας καλύπτει όλον τον Ελλαδικό χώρο. Προμηθευόμαστε και εγκαθιστούμε εξοπλισμό για κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις σύμφωνα με Ευρωπαϊκά πρότυπα, εξασφαλίζοντας έτσι στους πελάτες μας υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στοχεύοντας έως την πιο μικρή λεπτομέρεια.

Πιστοποιημένη κατά το πρότυπο EN ISO 9001: 2000, μέλος του ΕΒΕΘ ,μέλος του ΣΕΑΜ και με πολλές διακρίσεις-τιμητικούς τίτλους σε εκθέσεις σε όλη την Ελλάδα, η ΣΕΚΕ επιβεβαιώνει εμπράκτως τον τρόπο που οργανώνεται και που λειτουργεί .

Πρωταρχικός σκοπός μας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες και η συνεχής επαφή μαζί τους, υποστηρίζοντας τις ανάγκες τους όχι μόνο κατά την διάρκεια της πώλησης αλλά και μετά, καλύπτοντας άμεσα τις ιδιαίτερες απαιτήσεις του καθένα ξεχωριστά.

Απόδειξη ότι ο σκοπός μας επιτεύχθηκε είναι το ευρύ πελατολόγιο που έχουμε δημιουργήσει για το οποίο είμαστε περήφανοι και ευγνώμονες.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

-

ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ