Η SERFAL είναι δίπλα σας προτείνοντας λύσεις με υψηλή προστιθέμενη αξία με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας. Αναβαθμίστε το σπίτι σας έξυπνα, γρήγορα, οικονομικά!

Η εταιρία

Η εταιρία SERFAL ιδρύθηκε απο τον Νίκο Σέρφα το 1987 στο Ναύπλιο με βασικό αντικείμενο την παραγωγή και εφαρμογή κουφωμάτων και ειδικών κατασκευών αλουμινίου. Η επιχείρηση πολύ σύντομα καθιερώθηκε στον τοπική αγορά και διακρίθηκε για την ποιότητα, την τεχνογνωσία, τη αξιοπιστία και την συνέπεια σε όλες τις εκφάνσεις. Σήμερα, συνεχίζουμε με την ίδια θέληση και μεγαλύτερη ακόμη ενέργεια και έχουμε διευρύνει την γκάμα των προϊόντων που προσφέρουμε εμπλουτίζοντας τις υπηρεσίες μας. Ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις σας, με τα προϊόντα μας να απευθύνονται τόσο στην ανέγερση νεων οικοδομών όσο και στην ανακαίνηση και αναβάθμιση των παλαιότερων κτισμάτων. Απο την ίδρυσή μας μέχρι σήμερα, με την εμπιστοσύνη των πελατών μας, συνεχίζουμε την ανάπτυξη και την εξέλιξή μας, παρέχοντας πιστοποιημένα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών δημιουργώντας διαχρονικές σχέσεις εμπιστοσύνης.

Οι Πιστοποιήσεις

Τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες μας εκπέμπουν την αξιοπιστία μας που αποτελεί την βάση της φιλοσοφίας μας. Παρέχουμε αξιοπιστία για το τελικό προϊόν τηρώντας πάντα αυστηρά τις τεχνικές προδιαγραφές τόσο στην παραγωγή των κουφωμάτων όσο και στα άλλα στάδια, αυτά του εφοδιασμού, παραγγελιών, παραδόσεων και τοποθετήσεων. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες και τις τεχνικές προδιαγραφές των εγχειριδίων των βιομηχανιών που παρέχουν τις πρώτες ύλες και εφαρμόζουμε σωστά τις όλες τις παραγωγικές διαδικασίες. Όλα μας τα κουφώματα φέρουν την σήμανση CE εφαρμόζoντας το FPC.

Η Ποιότητα

Οι προσεκτικά επιλεγμένοι Έλληνες προμηθευτές μας, αποτελούν σημαντικότατο κομμάτι της δουλειάς μας. Η εμπιστοσύνη τους σε εμάς είναι διαχρονική και συνοδεύεται με την παροχή εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες και τεχνογνωσίας. Εμείς, πιστοί στην φιλοσοφία μας για εξαρτήματα και πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας και βοηθητικά εργαλεία και υλικά, έχουμε δημιουργήσει τις καλύτερες συνεργασίες με ελληνικές και διεθνείς βιομηχανίες με σκοπό να παρέχουμε με την σειρά μας στους πελάτες μας ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η Εξυπηρέτηση

Στόχος μας να κάνουμε πράξη τις επιθυμίες σας!<br />Η εξυπηρέτηση σας, είναι μεγάλη ευθύνη για εμάς. Οι εκατοντάδες πελάτες που εμπιστεύθηκαν την SERFAL και αντικατάστησαν τα κουφώματά τους ή τοποθέτησαν κάποιο άλλο απο την μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας, επέλεξαν την αξιοπιστία και την υπεραξία των παρεχόμενων υπηρεσιών μας. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στις σχέσεις μας με τους πελάτες μας και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, κοιτώντας την κάθε συνεργασία μας με τους πελάτες ως μοναδική. Έτσι, σκοπός μας είναι η κάθε συνεργασία να ξεπερνά τις προσδοκίες των πελατών μας.

Η Άμεση Αντίδραση

Επικοινωνήστε μαζί μας για δωρεάν επίσκεψη-έλεγχο και αυτοψία στον χώρο σας απο το εξειδικευμένο προσωπικό μας. Κάθε σας απορία θα απαντηθεί και για κάθε πρόβλημα θα δωθεί μια λύση. Τις τοποθετήσεις που κάνουμε, τις πραγματοποιούμε με σχολαστικότητα και μελέτη και κάτω απο την επίβλεψη έμπειρου και εξειδικευμένου συνεργείου. Αν παρόλα αυτά, δημιουργηθεί οποιοδήποτε πρόβλημα, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς σε 24ώρη βάση όλη την εβδομάδα.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΡΙΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΡΟΛΛΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΣΙΤΕΣ ΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΚΑΓΚΕΛΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΣΥΝΘΕΤΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ PVC ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΠΕΡΓΚΟΛΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΣΤΕΓΑΣΤΡΑ ΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΕΙΔΗ ΣΚΙΑΣΗΣ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙΣ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΣΙΔΗΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΡΙΑ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

 - 

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  24ωρο
 • Τρίτη
  24ωρο
 • Τετάρτη
  24ωρο
 • Πέμπτη
  24ωρο
 • Παρασκευή
  24ωρο
 • Σάββατο
  24ωρο
 • Κυριακή
  24ωρο