Η εταιρία δραστηριοποιείται στο χώρο των διαφημιστικών επιγραφών και ψηφιακών εκτυπώσεων από το 1985 έχοντας ως βασικό στόχο τη δημιουργία κατασκευών που εξασφαλίζουν εγγυημένη επιτυχία για τον πελάτη.

Πάντα ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις όσον αφορά τη τεχνολογία και την διαφήμιση, λειτουργώντας με τη χρήση σύγχρονων μηχανημάτων μπορούμε να εξασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και την ικανοποίηση των πελατών μας.

Η πολύχρονη πείρα στον τομέα των επιγραφών μας έχει επιτρέψει σαν εταιρεία να συνεργαστούμε με τις μεγαλύτερες εταιρίες και επιχειρήσεις στην Ελλάδα αλλά και γνωστές ευρωπαϊκές εμπορικές ονομασίες.

Ειδικευόμαστε στην επικόλληση καλλιτεχνικών φωτογραφιών σε αλουμίνιο και Plexiglass και συνεργαζόμαστε με πολλούς γνωστούς επιτυχημένους καλλιτέχνες φωτογράφους. Οι εργαζόμενοι μας με μεγάλη εμπειρία και έμφαση πάντα στην άψογη παραγωγή προϊόντων και σεβασμό στον πελάτη. Η εταιρία μας εργάζεται και τοποθετεί τα προϊόντα της σε οπουδήποτε μέρος στην Ελλάδα.

Αναλαμβάνουμε την κατασκευή φωτεινών επιγραφών, εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με βάση τις απαιτήσεις σας.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση της διαφημιστικής κατασκευής στο χώρο σας, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Εκτός από την κατασκευή και τοποθέτηση μιας νέας επιγραφής, προχωράμε στην επισκευή ή αντικατάσταση της παλιάς επιγραφής σας, εφόσον μας ζητηθεί, με σκοπό την διατήρησή της για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σε περιπτώσεις αλλαγής έδρας μιας επιχείρησης, παρουσίαζεται η ανάγκη μεταφοράς των επιγράφων στη νέα έδρα της επιχείρησης. Το προσωπικό της εταιρείας αναλαβάνει τη μεταφορά και επανατοποθέτηση των υφιστάμενων επιγραφών, άμεσα και υπεύθυνα.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΓΚΥΖΗ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΓΚΥΖΗ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΔΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΓΚΥΖΗ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ ΓΚΥΖΗ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ NEON ΓΚΥΖΗ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΓΚΥΖΗ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΓΚΥΖΗ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΓΚΥΖΗ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΙΓΡΑΦΗΣ ΓΚΥΖΗ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΓΚΥΖΗ ΑΘΗΝΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 17:00
 • Τρίτη
  09:00 - 17:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 17:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 17:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 17:00
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----