Η Τρίτη Ηλικία είναι οι δικοί μας άνθρωποι, οι γονείς μας, πρόσωπα αγαπημένα από το συγγενικό ή το φιλικό μας περιβάλλον. Είναι οι συνάνθρωποί μας που αθόρυβα, διακριτικά και με αγάπη μεταγγίζουν στην ψυχή και τη σκέψη μας τη σοφία τους, διεκδικώντας λίγη στοργή και συντροφικότητα.

Η απόφασή να μείνουν σε ένα γηροκομείο τους κάνει να πιστεύουν ότι κλείνει ένας κύκλος ζωής, μελαγχολούν κοιτάζοντας προς τα πίσω, διότι πιστεύουν ότι δεν θα προλάβουν να κάνουν όσα ήθελαν να κάνουν . Η αλήθεια όμως είναι ότι η τρίτη ηλικία είναι μια περίοδος εξίσου δημιουργική, παραγωγική και δυναμική στη ζωή των ανθρώπων. Είναι η περίοδος που ο άνθρωπος, βλέπει τον κόσμο με άλλα μάτια, χαίρεται και δίνει σημασία σε απλά πράγματα που οι νέοι δεν έχουν την ωριμότητα που χρειάζεται για να τα εκτιμήσουν.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους ανθρώπους αυτούς "ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ" που να τους ικανοποιεί όλες τις ανάγκες τους, πνευματικές, ψυχικές και σωματικές, προσφέροντας περιποίηση, αγάπη και ενθαρρύνοντας την συχνή επίσκεψη των συγγενικών προσώπων, ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΟΙΚΟΣ ΕΥΓΗΡΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΝΙΑΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΜΟΝΑΔΑ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΜΗ ΑΥΤΟΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

24ΩΡΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

SILIA CARE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----