Στη γαστρονομία ο προσδιορισμός in-situ αναφέρεται στην τέχνη της μαγειρικής με τις διαθέσιμες πρώτες ύλες ανάλογα τη στιγμή ή την εποχή που θα μαγειρέψεις. Στο SIMUL δημιουργούμε τις γεύσεις μας βασιζόμενοι στα φρέσκα υλικά και τη δημιουργικότητα της ημέρας. Υπηρετούμε την κουζίνα που δέχεται, σέβεται και μετατρέπει τις διαχρονικές επιρροές σε κάτι νέο στοχεύοντας να εμπνεύσει μια διαλογική σχέση με τις γεύσεις.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 - 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 - 

GOURMET ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 - 

GOURMET ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 - 

GOURMET ΠΙΑΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 - 

GOURMET ΦΑΓΗΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 - 

BISTROT ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 - 

ATHENS BISTROT E RESTAURANTE

 - 

GASTRONOMICA ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 - 

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 - 

ΦΑΓΗΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 - 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΟΛΩΝΑΚΙ

 - 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

 - 

GOURMET ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

 - 

GOURMET ΑΘΗΝΑ

 - 

GOURMET ΠΙΑΤΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

GOURMET ΦΑΓΗΤΟ ΑΘΗΝΑ

 - 

BISTROT ΑΘΗΝΑ

 - 

ATHENS BISTROT E RESTAURANTE

 - 

GASTRONOMICA ΑΘΗΝΑ

 - 

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΦΑΓΗΤΟ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΘΗΝΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

  • Δευτέρα
    18:00 - 00:00
  • Τρίτη
    18:00 - 00:00
  • Τετάρτη
    18:00 - 00:00
  • Πέμπτη
    18:00 - 00:00
  • Παρασκευή
    18:00 - 00:00
  • Σάββατο
    18:00 - 00:00
  • Κυριακή
    ----