Η επιχείρησή μας είναι ένα σύγχρονο κρεοπωλείο με πρότυπες προδιαγραφές που απαρτίζεται απο προσωπικό πολλών ειδικοτήτων και έχει θέσει σαν στόχο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, που θα καλύψουν τις απαιτήσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής του καταναλωτή, σε ενα ιδιαίτερα διαμορφωμένο οικονομικό περιβάλλον. 

Αυτό σημαίνει, οτι συνεχώς αναζητούμε τρόπους που θα προσφέρουν λύσεις στον καταναλωτή που αναζητά ποιότητα και συγχρόνως πρωτοτυπία και πλουρεαλισμό επιλογών.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου, χρησιμοποιούμε την συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στον χώρο, αλλά κυρίως την διατήρηση την αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί με τους πελάτες μας εδώ και 55 χρόνια, πράγμα που μας παρακινεί να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα και τον καλύτερό μας εαυτό στον κόσμο που μας στηρίζει καθημερινά.

Η οικογένεια Σκλαβούνου δραστηριοποιείται στο χώρο απο το 1963 και όντας στην Τρίτη γενιά πλέον, συνεχίζει να δέχεται την στήριξη και την αγάπη του κόσμου, σε μια εποχή που ο καθένας μας ερευνά και ελέγχει τα πάντα .

Τέλος, μη ξεχνάμε πως η νέα τάση θέλει το σύγχρονο κρεοπωλείο να αποτελεί ένα ιδιότυπο delicatessen, με προϊόντα υψηλής ποιότητας, που ο καταναλωτής δεν θα βρει εύκολα αλλού. Έτσι πάνω στο μοτίβο της ποιότητας που παραμένει κύριος άξονας της φιλοσοφίας μας, συνεχίζουμε να εξελλισόμαστε διαρκώς

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΡΕΑΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΝΩΠΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΑΡΝΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΝΩΠΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΚΕΜΠΑΠ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΡΟΛΛΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΡΟΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΝΩΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΝΤΟΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 15:00
 • Τρίτη
  08:00 - 15:00, 17:00 - 20:30
 • Τετάρτη
  08:00 - 15:00, 17:00 - 20:30
 • Πέμπτη
  20:30 - 08:00
 • Παρασκευή
  --:-- - 08:00, 15:00 - 17:00
 • Σάββατο
  20:30 - 08:00
 • Κυριακή
  ----