Το ναυτιλιακό γραφείο SPORADES SHIPPING & TRAVEL AGENCY, οποία διαχειρίζεται τον διαδικτυακό χώρο greektrip.gr, δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού από το 1980. Ειδικεύεται στην πρακτόρευση Ναυτιλιακών Εταιριών και στην έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων για προορισμούς εντός Ελλάδας και Ιταλίας. Συνεργαζόμαστε με όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες και οι πελάτες μας έχουν την δυνατότητα να προμηθευτούν ακτοπλοϊκά εισιτήρια είτε από το γραφείο μας είτε από την ιστοσελίδα μας.Έχουμε υπάρξει κεντρικοί πράκτορες των εταιριών GOUTOS LINES και NOMIKOS LINES και επί σειρά ετών είμαστε κεντρικοί πράκτορες της HELLENIC SEAWAYS.

Η εξειδίκευσή μας στο χώρο της ναυτιλίας, το φιλικό περιβάλλον και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας σας εγγυάται την καλύτερη εξυπηρέτησή σας. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας είναι μια προσπάθεια να σας παρέχουμε την δυνατότητα να απολαμβάνετε τις παροχές και υπηρεσίες μας όπου και αν βρίσκεστε, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε.

Yachting

Η Ελλάδα αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος. Ειδικότερα στην περιοχή της Μαγνησίας & των Σποράδων οι επιλογές είναι πολλές, ο Παγασητικός κόλπος με όμορφα και γραφικά λιμανάκια περιμετρικά αυτού και τα νησιά των Σποράδων που είναι μεταξύ των γραφικότερων και ωραιότερων νησιών της Ελλάδος. Αποτελούν ιδανικό ιστιοπλοϊκό προορισμό μιας και συνδυάζουν τις κρυστάλλινες καταγάλανες θάλασσες, τις χρυσαφένιες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση, με τη γαλήνη και τον πολιτισμό ή με τη συναρπαστική νυχτερινή ζωή τους. Τα νησιά αυτά είναι σίγουρο πως θα μαγέψουν κάθε επισκέπτη που επιλέγει το ιστιοπλοϊκό σκάφος ως μέσω διακοπών, σε μια περιοχή μεταξύ Μαίου έως τέλη Οκτωβρίου όπου πνέουν ήπιοι άνεμοι κατάλληλοι για ιστιοπλοία. Μπορείτε να απολαύσετε ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και ηρεμίας και να πλοηγηθείτε από έμπειρο skipper στις πιο όμορφες διαδρομές των Σποράδων. Οργανώνουμε μονοήμερες, ολιγοήμερες και εβδομαδιαίες εκδρομές με ιστιοπλοϊκό σκάφος στον Βόλο, τις Σποράδες και στα γύρω νησιά.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΠΑΚΕΤΑ ΕΚΔΡΟΜΩΝ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ΒΟΛΟΣ

 - 

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

 - 

ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΒΟΛΟΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

 - 

ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΒΟΛΟΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  07:00 - 21:00
 • Τρίτη
  07:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  07:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  07:00 - 21:00
 • Παρασκευή
  07:00 - 21:00
 • Σάββατο
  07:00 - 14:30
 • Κυριακή
  07:00 - 14:30