Υπηρεσίες:
Απεντομώσεις, Μυοκτονίες, Απολυμάνσεις, Μικροβιοκτονίες, Οφιοαπώθηση, Οφιοκτονία, Έντομοαπώθηση, Συντήρηση Κήπων

Προϊόντα:
Συστήματα Υγιεινής & Αντισηπτικά, Υγιεινή Χεριών-Σαπούνια & Αντισηπτικά Χεριών, Χαρτικά - Διανομείς Χαρτιού, Εντομοαπώθηση, V-AIR Solid, V- Fresh Αρωματικό Χώρου, V-Screen, Sanitex MVP Καθαριστικό Επιφανειών, Prozone Συσκευή Παραγωγής όζοντος, Παρκετέζε - Σάρωθρα, Blast Στεγνωτήρας Χεριών, Airoma Burst Αρωματισμός Χώρου, Κάδοι, Ταπέτα 

H Stathourakis S-control είναι μια νέα εταιρία στο χώρο, στελεχωμένη από νέους ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και αγάπη για αυτό που κάνουν. Εφαρμόζουμε νέες μεθόδους και διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μέσα για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για εσάς και την προστασία του χώρου σας. Η ασφάλεια και η υγιεινή της επιχείρησης ή της κατοικίας σας είναι για εμάς κύριο μέλημα, ενώ το αποτέλεσμα είναι απόλυτα εγγυημένο. Εδρεύουμε στο Ρέθυμνο και δραστηριοποιούμαστε σε όλη την Κρήτη.

Η επιχείρησή μας είναι σε θέση να εφαρμόσει ένα πρόγραμμα καταπολέμησης παντός είδους παράσιτου, οπλισμένη πλέον με τα πιο σύγχρονα , τελευταίου τύπου, εγκεκριμένα προϊόντα δράσης για Απεντόμωση και Μυοκτονία. Όλα είναι φιλικά για τον άνθρωπο, τα ζώα και το περιβάλλον. Είναι καινοτόμα στη δραστική τους ουσία με άμεσα αποτελέσματα, με παρατεταμένη δράση κατάλληλα για την αντίστοιχη χρήση, (πάντα εγκεκριμένα-πιστοποιημένα) από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εφαρμόζουμε ψεκασμούς σε σημεία ιδιαίτερης σημασίας, όπως είναι τα φρεάτια και οι φωταγωγοί. Δημιουργώντας επάλληλες, περιμετρικές ζώνες προστασίας αντιμετωπίζουμε ριζικά και υπεύθυνα το πρόβλημα των εντόμων. Δολωματικοί σταθμοί και ειδικά κρεμαστά δολώματα τοποθετούνται από το έμπειρο προσωπικό μας σε ΄΄στρατηγικά΄΄ σημεία. Χρησιμοποιούμε πάντοτε τις πιο αποτελεσματικές ουσίες όντας βέβαιοι ότι όχι μόνο εξοντώνουμε τα ποντίκια και τους αρουραίους αλλά ταυτόχρονα εμποδίζουμε οποιαδήποτε νέα εξάπλωση τους. Κάθε χώρος έχει ιδιαιτερότητες οι οποίες δεν διαφεύγουν της προσοχής μας.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

 - 

ΑΠΕΝΤΟΜΩΣΕΙΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

 - 

ΜΥΟΚΤΟΝΙΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

 - 

ΜΙΚΡΟΒΙΟΚΤΟΝΙΕΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

 - 

ΟΦΙΟΑΠΩΘΗΣΗ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

 - 

ΟΦΙΟΚΤΟΝΙΑ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

 - 

ΕΝΤΟΜΟΑΠΩΘΗΣΗ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

 - 

ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

 - 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

 - 

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ ΧΕΡΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

 - 

ΔΙΑΝΟΜΕΙΣ ΧΑΡΤΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

 - 

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

 - 

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΟΖΟΝΤΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

 - 

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΑΣ ΧΕΡΙΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  24ωρο
 • Τρίτη
  24ωρο
 • Τετάρτη
  24ωρο
 • Πέμπτη
  24ωρο
 • Παρασκευή
  24ωρο
 • Σάββατο
  24ωρο
 • Κυριακή
  24ωρο