Η ιστορία του Συνεργείου Αυτοκινήτων Kyliakoudis ξεκινάει το έτος 1976 από τον ιδρυτή του Αντώνιο Κυλιακούδη. Στη συνέχεια, το 1997 τη διοίκηση και λειτουργία του συνεργείου ανέλαβε ο υιός του Λευτέρης Κυλιακούδης (μηχανολόγος-μηχανικός), με προϋπηρεσία πολλών ετών (από το 1990) σε εξειδικευμένα αυτοκίνητα Alfa Romeo.

Το συνεργείο μας, με έδρα τον Άγιο Δημήτριο Αττικής, διαθέτει άρτια καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, που αναλαμβάνει τη μηχανολογική συντήρηση αυτοκινήτων Alfa Romeo, Group Fiat, Group Volkswagen, αλλά και κάθε άλλης μάρκας αυτοκινήτων όπως Audi, BMW, Mercedes, Opel, Seat, Ford, Citroen, Peugeot, Renault, Toyota, Nissan, Honda, Hyundai, Suzuki κλπ, με γνώμονα πάντα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας γενιάς και όλα τα σύγχρονα εργαλεία και παντός τύπου ανταλλακτικά, το συνεργείο μας παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες διάγνωσης, συντήρησης και επισκευής του αυτοκινήτου σας, από μια απλή διάγνωση ή τεχνικό έλεγχο μέχρι και την πιο πολύπλοκη επισκευή όπως καθαρισμό μπεκ, επισκευή κινητήρα και σασμάν, τοποθέτηση LPG (υγραεριοκίνηση), προετοιμασία ΚΤΕΟ, αναρτήσεις, φρένα, ηλεκτρολογικές εργασίες, service air condition και αναβάθμιση αυτοκινήτων.

Με έμφαση στη λεπτομέρεια, με την πείρα και την εποικοδομητική επικοινωνία με τον πελάτη και σεβόμενοι τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε οχήματος αλλά και του ιδιοκτήτη του, έχουμε χτίσει ένα ισχυρό όνομα στο χώρο του αυτοκινήτου και σχέσεις εμπιστοσύνης με τους μακροχρόνιους πελάτες μας.

Ο Λευτέρης Κυλιακούδης είναι απόφοιτος του ΤΕΛ Αργυρούπολης, με πτυχίο Μηχανολόγου-Μηχανικού. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια διάγνωσης-ανάρτησης Diesel LPG και Μηχανολογίας A/C σε Ιταλία και Αγγλία, διαθέτοντας παράλληλα εμπειρία στα 4Χ4 αγωνιστικά αυτοκίνητα, αγώνες ταχύτητας και συμμετοχή σε ιστορικά ράλλυ.

Δείτε αναλυτικά το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουμε στην ιστοσελίδα μας www.kyliakoudis.gr

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΥΛΙΑΚΟΥΔΗΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

SERVICE AIR CONDITION ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΙΝΗΤΗΡΑ

 - 

ΣΑΣΜΑΝ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 - 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΤΕΟ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 17:00
 • Τρίτη
  08:00 - 17:00
 • Τετάρτη
  08:00 - 17:00
 • Πέμπτη
  08:00 - 17:00
 • Παρασκευή
  08:00 - 17:00
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----