Το συνεργείο καθαρισμού και τεχνικής υποστήριξης "RIGAS CLEANING SERVICES & MAINTENANCE" δραστηριοποιείται στη Μύκονο και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαρισμού, συντήρησης & τεχνικής υποστήριξης υψηλής ποιότητας, σε Σπίτια, Βίλες, Σκάφη & Επαγγελματικούς Χώρους. Η εταιρεία καθαρισμών RIGAS CLEANING SERVICES & MAINTENANCE MYKONOS αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα ειδικευμένων εργαζομένων & τεχνικών, που παρέχουν επαγγελματική εξυπηρέτηση με συνέπεια & επαγγελματισμό. 

Προσφέρουμε προηγμένες υπηρεσίες καθαρισμού & τεχνικής υποστήριξης, καθώς επίσης ευέλικτες & εξατομικευμένες λύσεις προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. 

Καθαρισμοί Κτιρίων & Σκαφών 

Διαθέτουμε τα τελευταία εργαλεία καθαρισμού για να καθαρίζουμε κάθε γωνιά του χώρου σας, με υγιεινό τρόπο. Οι καθαριστές μας είναι ειδικά εκπαιδευμένοι να χρησιμοποιούν αβλαβείς χημικές ουσίες και μεθόδους ασφαλούς καθαρισμού που διατηρούν την κατοικία σας ασφαλή από διάφορα μικρόβια και ασθένειες.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε Λύσεις για οικιακές και επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού & συντήρησης κτιρίων, θέλοντας να συμβάλουμε στην αίσθηση της ασφάλειας & της καθαριότητας, τόσο των ιδιωτικών όσο & των επαγγελματικών σας χώρων.

Για να επιτύχουμε τους στόχους μας, είμαστε συνεχώς στην αναζήτηση νέων τρόπων που να ανταποκρίνονται με τον κατάλληλο τρόπο στις ανάγκες καθαρισμού σας. Παρέχουμε ποικιλία υπηρεσιών καθαρισμού μαζί με την τεχνική υποστήριξη και άλλες πρόσθετες υπηρεσίες που διευκολύνουν τους πιστούς πελάτες μας.

Καθαρισμοί Κατοικίας & Βίλας

Ως εταιρεία με έδρα τη Μύκονο, μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι ότι ένας έμπιστος συνεργάτης βρίσκεται πάντα δίπλα στην περιουσία σας, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης, όλο το χρόνο. Σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη και επαγγελματική διαχείριση της ιδιοκτησίας σας όλο το χρόνο στη Μύκονο, προκειμένου να αισθάνεστε σίγουροι ότι κατά την απουσία σας, φροντίζουμε εμείς για τα πάντα. 

Έτσι γνωρίζετε ότι κατά την άφιξή σας στη Μύκονο, όλα βρίσκονται τακτοποιημένα, συντηρημένα & καθαρά, έτοιμα να σας υποδεχθούν. Από τις βεράντες και τον κήπο, στο γκαράζ και το υπνοδωμάτιο μέχρι το καθιστικό και την κουζίνα, εργαζόμαστε με απόλυτη αφοσίωση ώστε οι βίλες σας να λάμπουν στο φως της ημέρας και να αναβοσβήνουν τις νύχτες με την καθαρή και τακτοποιημένη εμφάνιση τους.

Καθαρισμοί Κτιρίων Εσωτερικών & Εξωτερικών Χώρων

Από την πρώτη μας συνάντηση, βρισκόμαστε στο χώρο σας για να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να συνθέσουμε έναν ολοκληρωμένο πρόγραμμα συντήρησης & τεχνικής υποστήριξης ειδικά για εσάς.

Εποπτεύουμε και εκπαιδεύουμε το προσωπικό μας για όσο χρόνο χρειάζεται, προκειμένου να επιτύχουμε το επίπεδο καθαριότητας που αναζητάτε.

Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού για ένα υγιεινό αποτέλεσμα με ασφάλεια για τον χώρο σας & το περιβάλλον.

Καθαρισμοί Επαγγελματικών χώρων

Το συνεργείο καθαρισμού επαγγελματικών χώρων και καταστημάτων Rigas Cleaning Services προσφέρει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. Εξυπηρετούμε τους πιο απαιτητικούς πελάτες προσφέροντας υπηρεσίες καθαρισμού και υγιεινής υψηλής ποιότητας στη Μύκονο. Είμαστε ιδιαίτερα ευέλικτοι σε αυτό που κάνουμε και αυτό μας επιτρέπει να εργαζόμαστε για επιχειρήσεις οποιασδήποτε μορφής και μεγέθους. Σε συνεργασία με τους πελάτες μας & το φιλικό, εκπαιδευμένο και εποπτευόμενο προσωπικό μας, θέτουμε τις βάσεις για ένα καθαρό & υγιεινό περιβάλλον εργασίας.

Καθαρισμοί Σκαφών Αναψυχής

Στην εταιρία καθαρισμού γιοτ Rigas Cleaning Services λειτουργούμε όλο το χρόνο & εξυπηρετούμε γιοτ & σκάφη που αγκυροβολούν στη Μύκονο. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης Γιάννης Ασημομύτης, είναι ο ίδιος ο παθιασμένος ιδιοκτήτης σκαφών και ως εκ τούτου συνεχίζει να παρέχει την ίδια υπηρεσία υψηλής ποιότητας που θα περίμενε με το δικό του σκάφος. Η επένδυση που έχετε κάνει στο yacht ή το σκάφος σας, αξίζει επαγγελματική, έγκαιρη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Στη Rigas Cleaning Services διατηρούμε υψηλά πρότυπα εξυπηρέτησης και επικοινωνίας με τους πελάτες μας.

Υπηρεσίες

 • Βιολογικός Καθαρισμός
 • Καθαρισμός Στρωμάτων
 • Καθαρισμός Πισίνας
 • Συντήρηση Κήπων
 • Ιδιωτική αποκομιδή απορριμμάτων

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΒΙΛΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ YACHT ΓΙΟΤ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΒΙΛΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΥΚΟΝΟΣ

 - 

YACHT CLEANING SERVICES MYKONOS

 - 

BOAT CLEANING SERVICES MYKONOS

 - 

HOME CLEANERS MYKONOS

 - 

HOME CLEANING SERVICES MYKONOS

 - 

RIGAS CLEANING SERVICES AND MAINTENANCE

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----