Η εταιρεία TABLALUMIN, εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων αλουμινίου, ιδρύθηκε το 1981 από τον Χρήστο Παπαϊωάννου και μέχρι σήμερα είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση. Ευρέως γνωστή στο χώρο ως την μοναδική εταιρεία που ειδικεύεται στην κατασκευή ταμπλάδων αλουμινίου ιδανικών για παραδοσιακές νησιώτικες κατασκευές καθώς επίσης και μοντέρνες. Στις αρχές του 2000 η εταιρεία μεταστεγάστηκε σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αττική, ενώ παράλληλα επένδυσε σε νέο σύγχρονο εξοπλισμό και μηχανήματα.

Δραστηριοποιείται στον τομέα της κατασκευής:

 • Παραδοσιακών ταμπλάδων αλουμινίου σε επιθυμητές διαστάσεις και διάφορα πατήματα, ιδανικά για παντζούρια και κουζινόπορτες και βιτρίνες, καλύπτοντας όλη την χρωματική παλέτα που θα υποδείξει ο πελάτης με ηλεκτροστατικές βαφές.
 • Πρεσσαριστών πάνελ αλουμινίου, παραδοσιακών με χυτά διακομματικά, με γραμμικά σχέδια με ίνοξ και τρούκ διακοσμητικά, τυφλών, με τζάμι με καΐτι λευκό, χρυσό ή ίνοξ, με μαύρη χυτή διακοσμητική ασφάλεια, με βιτρό ή fused.
 • Θωρακισμένων πορτών με ειδικά σχεδιασμένα προφίλ αλουμινίου από την εταιρεία μας για την κάλυψη όλων των αναγκών, με επένδυση ξύλου και αλουμινίου με πρεσσαριστά, γραμμικά σχέδια, παραδοσιακά με χυτά διακοσμητικά, με τζάμι και ίνοξ σχέδια.
 • Εσωτερικής πόρτας με πρωτοποριακά σχεδιασμένο από την εταιρεία πτυσσόμενο κάσωμα αλουμινίου και επένδυση αλουμινίου ή ξύλου καλύπτοντας τις προδιαγραφές εξωτερικού.
 • Παραδοσιακών και μοντέρνων ενεργειακών κουφωμάτων.

Η εταιρεία TABLALUMIN απολαμβάνει της εμπιστοσύνης ενός σημαντικού και διαρκώς αυξανόμενου μεριδίου της ελληνικής αγοράς καθώς επίσης και του εξωτερικού αυξάνοντας τις εξαγωγές της σε Ευρώπη και Ασία. Το προσωπικό της άρτια καταρτισμένο και με πολυετή πείρα προσυπογράφει την άριστη ποιότητα των προϊόντων και παρεχόμενων υπηρεσιών της. Κοιτώντας πάντα προς το αύριο, δεν σταματά την έρευνα στην εξέλιξη των προϊόντων της σύμφωνα με τις νέες τάσεις της τεχνολογίας των μηχανημάτων και των υλικών αλουμινίου καθώς επίσης των επίσημων προδιαγραφών και των αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή.

Σήμερα που οι εξελίξεις απατούν ολοένα και περισσότερα αποδεικτικά της άριστης σχέσης ποιότητας και τιμής, η εταιρεία TABLALUMIN έχοντας το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων αλουμινίου σε τιμές χονδρικής, το www.tablalumin.com διευκολύνει τον καταναλωτή να κάνει τις αγορές του πανελλαδικά, μέσω υπολογιστή με ασφαλείς ηλεκτρονικές συναλλαγές με αποστολές σε όλη την Ελλάδα. Η TABLALUMIN προτάσσει το όνομά της, ως η καλύτερη εγγύηση για τους πελάτες της.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΑΜΠΛΑΔΩΝ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΤΑΜΠΛΑΔΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΤΑΜΠΛΑΔΕΣ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΤΑΜΠΛΑΔΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΖΟΥΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΟΠΟΡΤΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΗΛΕΚΤΡΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΒΑΦΕΣ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΡΕΣΣΑΡΙΣΤΩΝ ΠΑΝΕΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΠΡΕΣΣΑΡΙΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

 - 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΝΕΛ

 - 

ΠΑΝΕΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΒΙΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΠΑΝΕΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΡΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

 - 

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΞΥΛΟΥ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΟΡΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

 - 

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 16:00
 • Τρίτη
  08:00 - 16:00
 • Τετάρτη
  08:00 - 16:00
 • Πέμπτη
  08:00 - 16:00
 • Παρασκευή
  08:00 - 16:00
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----