Το κατάστημα TAF Market  ιδρύθηκε το 1985 στο Καρπενήσι με αρχική δραστηριότητα Μηχανουργείο – Συνεργείο. Στην συνέχεια για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του, αρχίσαμε να εμπορευόμαστε ανταλλακτικά για μηχανήματα και φορτηγά μηχανήματα όπου και επισκευάζαμε.

 Το εμπόριο των ανταλλακτικών άρχισε σταδιακά να επεκτείνεται και το κίνητρο για την κατεύθυνση αυτή προέκυψε από τις ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των συνεργατών-πελατών, από την δημιουργία συνεργασιών με εισαγωγικές εταιρίες της εποχής και από την ανάγκη για την κάλυψη των ελλείψεων της τοπικής αγοράς.

Από το 1985 κι ύστερα από 36 χρόνια στον χώρο του εμπορίου, βασικός μας στόχος παραμένει η διατήρηση της εμπιστοσύνης του πελάτη, η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης του, η εξεύρεση των ιδανικότερων προτάσεων και λύσεων σε συνδυασμό με τα οικονομικά  δεδομένα και η διατήρηση ενός φιλικού και ζεστού περιβάλλοντος.

Κατά την διάρκεια της παρουσίας μας στην αγορά, καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας γεγονός που αποτελεί τον καταλύτη στην ανάπτυξής μας.

Το μεράκι, η ακεραιότητα και η αγάπη για την εξυπηρέτηση σας, κληρονομήθηκαν στην επόμενη γενιά, με αποτέλεσμα η συνέχιση και η εξέλιξη της οικογενειακής επιχείρησης να γίνει στόχος ζωής.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

 - 

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

 - 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

 - 

ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

 - 

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

 - 

ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΗΠΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

 - 

ΣΙΔΕΡΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

 - 

ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

 - 

ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

 - 

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

 - 

ΣΩΛΗΝΕΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  07:30 - 20:00
 • Τρίτη
  07:30 - 20:00
 • Τετάρτη
  07:30 - 20:00
 • Πέμπτη
  07:30 - 00:00
 • Παρασκευή
  07:30 - 00:00
 • Σάββατο
  07:30 - 00:00
 • Κυριακή
  ----