Το Ταπητοκαθαριστήριο Χειράκης στο Ζεφύρι ο σύγχρονος εξοπλισμός, η τέλεια οργάνωση και η πολύχρονη πείρα μας, αποτελούν εγγύηση για τον υγιεινό, αντιμικροβιακό καθαρισμό μοκετών, σαλονιών καθώς και στρωμάτων, τη σωστή συντήρηση χαλιών, αλλά και την ασφαλή φύλαξη και μεταφορά τους, από την παραλαβή μέχρι και την παράδοση στο χώρο σας.
Χάρη στην τεχνογνωσία και την εμπειρία μας, αναλαμβάνουμε να καθαρίσουμε τα χαλιά, τις μοκέτες , τα παπλώματα ,τις κουβέρτες , το σαλόνι και τα στρώματα, καθώς και τις φλοκάτες σας, με ειδικό εξοπλισμό, με ό,τι τεχνολογικά άρτιο υπάρχει στον χώρο μας, και σας προσφέρουμε άριστη ποιότητα υπηρεσιών καθαρισμού, σε πολύ προσιτές τιμές, προσφέροντας πολλές οικονομικές λύσεις.
Σκοπός μας, η άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας.
Χρησιμοποιούμε μη τοξικά απορρυπαντικά ποιότητας , ασφαλή για το σπίτι σας, την οικογένεια σας αλλά και το περιβάλλον.
Η τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία της εταιρίας μας αποτελούν  εγγύηση  για την  άριστη  ποιότητα των υπηρεσιών μας.  Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεσης εξυπηρέτησης και είμαστε  η  κορυφαία επιλογή για την καλύτερη προστασία των χαλιών σας . Η Εταιρία μας, εδώ και πολλά χρόνια παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών καθαρισμού, αναλαμβάνοντας το πλύσιμο για κουβέρτες, παπλώματα, φλοκάτες, και τον βιολογικό καθαρισμό σαλονιών και στρωμάτων .

Αναλαμβάνουμε:

 • Παραλαβή  από το χώρο σας
 • Καθαρισμός χαλιών και μοκετών
 • Αποθήκευση  &  Φύλαξη  σε δικό μας προστατευμένο χώρο
 • Επισκευές χαλιών
 • Επί τόπου καθαρισμό Σαλονιών
 • Καθαρισμό  Παπλωμάτων / Κουβερτών

Ο σωστός και επαγγελματικός καθαρισμός συντελεί όχι μόνο στη διάρκεια ζωής του χαλιού αλλά, το πιο βασικό, εξασφαλίζει την υγιεινή του χώρου στον οποίο έχει στρωθεί.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας, γνωρίζουμε κάθε ποικιλία χαλιού και μοκέτας καθώς και το είδος του καθαρισμού που απαιτείται βάσει του υλικού σύνθεσής του. Δίνουμε μεγάλη βαρύτητα στην επιλογή των υλικών που χρησιμοποιούμε για τον καθαρισμό. Τα υλικά είναι ειδικά επιλεγμένα, βιοδιασπώμενα, φιλικά προς το περιβάλλον αλλά και τον χρήστη.

Κάθε διαδικασία καθαρισμού ξεκινά με την απορρύπανση του χαλιού ή της μοκέτας και ακολουθεί η μέθοδος καθαρισμού που ταιριάζει σε κάθε είδος. Τα περισσότερα χαλιά καθώς και οι μοκέτες μηχανής απαιτούν υγρό καθάρισμα. Μετά τον  καθαρισμό ακολουθείται το στέγνωμα, το τύλιγμα και φυσικά η αποθήκευση (αν το επιθυμείτε) στους ειδικά διαμορφωμένους και ασφαλείς χώρους φύλαξης που διαθέτουμε.

Πλύσιμο & Καθαρισμός

Το πλύσιμο κάθε χαλιού γίνεται με απόλυτο σεβασμό στην ιδιαιτερότητα του και υπό τις ιδανικότερες συνθήκες

Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και σύγχρονα μηχανήματα (ηλεκτρονικές βούρτσες καθαρισμού, ξεχνουδωτές χαλιών, περιστροφικά στυπτήρια, στεγνωτήρια χαλιών)

Χρησιμοποιούμε βιολογικά – οικολογικά απορρυπαντικά που σέβονται την ευαίσθητη ίνα του χαλιού και το περιβάλλον, επιτυγχάνοντας το ιδανικό αποτέλεσμα.

Η διαδικασία καθαρισμού χαλιού που ακολουθούμε είναι

Τίναγμα

Καθαρισμός

Στύψιμο

Άπλωμα

Τύλιγμα και συσκευασία

Αποθήκευση

Παρέχονται υπηρεσίες σε όλες τις περιοχές της Αττικής, Καματερό, Ίλιον, δυτικά προάστια, Περιστέρι, Νίκαια, Κορυδαλλός, Κερατσίνι κ.α.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

210 23 15 292
210 49 18 129
210 49 21 165
210 68 41 336

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΖΕΦΥΡΙ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ ΖΕΦΥΡΙ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΜΟΚΕΤΩΝ ΖΕΦΥΡΙ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΖΕΦΥΡΙ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΦΛΟΚΑΤΩΝ ΖΕΦΥΡΙ

 - 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΧΑΛΙΩΝ ΖΕΦΥΡΙ

 - 

ΤΑΠΗΤΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΖΕΦΥΡΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΧΑΛΙΩΝ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΜΟΚΕΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----