Η ΤΕΧΝΟΣΤΡΩΜ είναι μια εταιρεία κατασκευής και εμπορίας προϊόντων ύπνου. Στρώματα, υποστρώματα, ανωστρώματα, μαξιλάρια είναι μερικά από τα προϊόντα που κατασκευάζει και προσφέρει.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Απόστολο Πολίτη το 1986. Έχοντας μάθει την τέχνη και τα μυστικά της κατασκευής του χειροποίητου στρώματος από τον στρωματοποιό πατέρα του Γεώργιο Πολίτη, ανοίγει το πρώτο εργαστήριο χειροποίητων στρωμάτων στην κεντρική αγορά της Θεσσαλονίκης. Από το 1986 μέχρι σήμερα παρακολουθεί τις νέες εξελίξεις, τις σύγχρονες τεχνολογίες και τα νέα υλικά του κλάδου, επενδύει σε ανθρώπους και εγκαταστάσεις αναπτύσσοντας την εταιρεια βήμα βήμα.

Το 2010 η εταιρεία επενδύει στην κατασκευή νέων, συγχρόνων ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων στην βιομηχανική περιοχή της Νέας Σάντας στο Κιλκίς, επιβεβαιώνοντας την πολιτική της για διαρκή ανάπτυξη.

Τα τελευταία 30 χρόνια η εταιρεια ΤΕΧΝΟΣΤΡΩΜ αποτελεί μια διαχρονική αξία στον κλάδο της στρωματοποιιας με πολυετή εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία παραμένοντας πιστή στην ποιότητα κατασκευής που προσφέρει το χειροποίητο.

Με χαρά λοιπόν η ΤΕΧΝΟΣΤΡΩΜ σας παρουσιάζει το νέο κατάλογο στρωμάτων της, παντρεύοντας τις σύγχρονες μεθόδους κατασκευής, τα τελευταίας τεχνολογίας υλικά με την διαχρονική ποιότητα του χειροποίητου.

”Δια χειρός”

Απόστολος Πολίτης

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΑΝΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ LATEX ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ MEMORY ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΥΠΟΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΑΝΩΣΤΡΩΜΑΤΑ ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΑΦΡΟΛΕΞ ΚΙΛΚΙΣ

 - 

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΚΙΛΚΙΣ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  07:00 - 15:30
 • Τρίτη
  07:00 - 15:30
 • Τετάρτη
  07:00 - 15:30
 • Πέμπτη
  07:00 - 15:30
 • Παρασκευή
  07:00 - 15:30
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----