Από το 1987 προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες καθαρισμού επαγγελματικού ιματισμού & λινών. Σήμερα διαθέτοντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και μεγάλη εμπειρία και γνώση, προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές και οικονομικές λύσεις.

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι απλούστατη και μεγαλειώδης:

"Όταν αγαπάς τη δουλειά σου, την κάνεις τέχνη"

Φιλοσοφία

Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται στη θέση Καψέλα, στην ευρύτερη περιοχή των Γουβιών, σε χώρο περίπου 8 στρεμμάτων, με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις δεξαμενών υγραερίου, ιδιόκτητο αγωγό λυμάτων συνδεδεμένο με τον κεντρικό αγωγό λυμάτων του Δήμου, έχοντας πλήρη φάκελο με τα νομιμοποιητικά έγγραφα που αφορούν στην εγκατάσταση και λειτουργία του εργοστασίου, ελεγμένη από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δημοσίου.

Οι δραστηριότητες της εταιρείας εκτείνονται σε ολόκληρη την Κέρκυρα, καθώς το στρατηγικής σημασίας σημείο, δίνει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης σε μικρό χρόνο, και με ελεγχόμενο κόστος, οπουδήποτε και αν βρίσκεται ο πελάτης.

Ο μηχανολογικός εξοπλισμός και ο στόλος φορτηγών της εταιρείας, δέχονται συντήρηση καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του εργοστασίου και κατά συνέπεια η εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το προσωπικό της εταιρείας αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα, πάνω στον οποίο στηρίζεται εν μέρει η επιτυχία και η εξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών, και για το λόγο αυτό αν και τα κριτήρια επιλογής είναι πολλές φορές ελαστικά, εντούτοις δεν γίνεται καμία έκπτωση ή παραχώρηση όσο αφορά την εκπαίδευση και την απόδοση του καθενός. Έτσι, έχει πλέον θεσπιστεί Εσωτερική Αξιολόγηση με αντικειμενικά και υποκειμενικά κριτήρια η οποία περιλαμβάνει τόσο τον προσδιορισμό της ατομικής απόδοσης και στάσης του καθενός, όσο και την ευχαρίστησή του από το περιβάλλον εργασίας και της διοίκησης.

Οι πελάτες της εταιρείας έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν με ποιο τρόπο μια σωστή εξυπηρέτηση, πολυδιάστατη και ολοκληρωμένη, μπορεί να τους αποφέρει χαμόγελα ευχαρίστησης από τους δικούς τους πελάτες και βέβαια τεράστια οικονομικά οφέλη, καθώς με πολλούς τρόπους είναι δυνατόν να αξιοποιηθεί η εκπτωτική πολιτική της επιχείρησης, η οποία περιλαμβάνει κλιμακωτές ποσοστιαίες εκπτώσεις που μπορεί να φτάνουν και πάνω από 25% επί των τιμών, σε κάποιες περιπτώσεις ειδικών διακανονισμών.

Μεταφορά Ιματισμου

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με δικά της μέσα, φορτηγά και τροχήλατα καρότσια, τη μεταφορά από και προς την έδρα των πελατών, σε αυστηρά καθορισμένα χρονοδιαγράμματα, είτε πρωινές, είτε μεσημβρινές ώρες, ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες των πελατών μας.

Πλύσιμο

Για το πλύσιμο του ιματισμού επιλέγονται προγράμματα πλύσης κατάλληλα για το κάθε είδος. Χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα απορρυπαντικά, γνωστών εταιρειών και σε συνδυασμό με την εμπειρία & τις γνώσεις μας πετυχαίνουμε ένα ποιοτικό αποτέλεσμα.

Σιδερωμα Λινών

Το σιδέρωμα - δίπλωμα γίνεται σε compact γραμμές παραγωγής, με σύγχρονα, βιομηχανικά μέσα, και με ελάχιστη ανθρώπινη παρέμβαση. Οποιαδήποτε αστοχία οφείλεται σε ανθρώπινο παράγοντα, γι' αυτό η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού αποτελεί μέρος μιας επιτυχημένης προσπάθειας.

Συσκευασία Ιματισμού

Ο ιματισμός συσκευάζεται/τυλίγεται με νάυλον υλικά, τα οποία εξασφαλίζουν προστασία από σκόνη, βρωμιές, υγρασία, κλπ. Η χρήση των υλικών συσκευασίας γίνεται με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΓΟΥΒΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΟΥΒΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΛΙΝΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΠΛΥΣΙΜΟ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΟΥΒΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΠΛΥΣΙΜΟ ΛΙΝΩΝ ΓΟΥΒΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΟΥΒΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΓΟΥΒΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΛΙΝΩΝ ΓΟΥΒΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΠΛΥΣΙΜΟ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ ΓΟΥΒΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑ

 - 

LAUNDRY CORFU

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----