Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παγκράτι θα βρείτε την ART CULT όπου λειτουργεί διετές θεατρικό εργαστήρι με ολιγομελή τμήματα για ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την Τέχνη του Θεάτρου και για νέους ηθοποιούς που αναζητούν περισσότερη τριβή και γνώση πάνω σε κείμενα και τεχνικές πριν βγουν στον επαγγελματικό στίβο. 

Κατά το πρώτο έτος του εργαστηρίου μέσα από διάφορα θεατρικά κείμενα σε μορφή συζήτησης, κίνησης και αυτοσχεδιασμού γνωριζόμαστε μεταξύ μας κι οι μαθητές γνωρίζουν τον εαυτό τους και τη θεατρική πράξη. Το έτος κλείνει με παρουσίαση του υλικού που έχουν διδαχτεί. Στο δεύτερο έτος διδάσκετε ένα θεατρικό έργο. Ετοιμάζεται μια ολοκληρωμένη θεατρική παράσταση από το μηδέν, χρησιμοποιώντας όλα τα στοιχεία που έχουν μάθει στο πρώτο έτος των σπουδών τους. Καθώς και τεχνικά στοιχεία (πίσω απ’ τη σκηνή) του πως να στήνεται μια παράσταση. Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι: Υποκριτική, Αυτοσχεδιασμός, Ορθοφωνία, Ιστορία Θεάτρου.

Επίσης υπάρχουν ξεχωριστά τμήματα: Αυτοσχεδιασμού, ορθοφωνίας/φωνητικής, Ιστορίας Θεάτρου, προετοιμασίας για Θεατρικές εξετάσεις, παιδικό & εφηβικό Θέατρο, μαθήματα γραφής, ορθής ανάγνωσης, ορθού λόγου, ατομικά μαθήματα, μαθήματα για εκπαιδευτές.

Μαθήματα κινηματογράφου για ηθοποιούς ώστε να είναι προετοιμασμένοι να έρθουν οποιαδήποτε στιγμή αντιμέτωποι με την κάμερα.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η ART CULT φιλοξενεί το σεμινάριο: Δάσκαλος σε ρόλο που απευθύνεται σε εκπαιδευτές και θεραπευτές για να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους, όσον αφορά τα εκφραστικά τους μέσα (την αφήγηση και τη θεατρική έκφραση) ώστε να κρατούν τα παιδιά πιο συγκεντρωμένα.

Επίσης αναλαμβάνουμε την προετοιμάσια μαθητών για τις εξετάσεις δραματικών σχολών και καλλιτεχνικών σχολείων. Επίσης λειτουργεί  φροντιστήριο ρόλων. 

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

 - 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΓΙΑ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ

 - 

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ 7 ΕΤΩΝ ΕΩΣ 11 ΕΤΩΝ

 - 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

 - 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

 - 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΘΟΦΩΝΙΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ

 - 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ

 - 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΘΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ

 - 

ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΡΘΟΥ ΛΟΓΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ

 - 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

 - 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΘΕΑΤΡΟΥ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ

 - 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

 - 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΑΘΗΝΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  11:00 - 20:00
 • Τρίτη
  11:00 - 20:00
 • Τετάρτη
  11:00 - 20:00
 • Πέμπτη
  11:00 - 20:00
 • Παρασκευή
  11:00 - 20:00
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----