Ιστορικό

Το Αυγό είναι μια αποκλειστικά οικογενειακή επιχείρηση. Αποτελεί την εξέλιξη της "Φάρμα Καμπύλη", η οποία ξεκίνησε το 1979 από τον παππού Πάνο και τους γιους του Κώστα και Δημήτρη Καμπύλη. Με γνώμονα πάντα την ποιότητα και πολύ μεράκι και ζήλο για δουλειά ξεκίνησαν την παραγωγή αυγών, σ΄ ένα ιδιόκτητο- υπερσύγχρονο για την εποχή και με κρατική άδεια "περί ωοσκοπήσεως"- πτηνοτροφείο στο Άστρος Κυνουρίας (δίπλα από το πατρικό σπίτι της οικογένειας). Αρχικά ξεκίνησαν να τροφοδοτούν φρέσκα αυγά επιχειρήσεις και καταστήματα στους νομούς Αρκαδίας & Λακωνίας και στη συνέχεια επεκτάθηκαν στην Αργολίδα & την Τροιζηνία .

Το 1997 η οικογένεια του Κώστα & ο Δημήτρης αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα και να επενδύσουν στην επέκταση και τον εκσυγχρονισμό της επιχείρησης. Με δικά τους κεφάλαια αλλά και αξιοποιώντας κρατικές ενισχύσεις αποφασίζουν και μεταφέρουν τις εγκαταστάσεις της Φάρμας, σ΄ ένα μεγαλύτερο ιδιόκτητο χώρο στο Ξηροκάμπι Αρκαδίας. Εκεί σε υψόμετρο 700μ., κοντά στους Καταρράκτες της Λεπίδας και στη σκιά της κορυφής του Πάρνωνα, κατασκευάζουν τις καινούργιες εγκαταστάσεις με νέες κλωβοστοιχίες ορνίθων σύμφωνα με τις τότε απαραίτητες προδιαγραφές και τις επιταγές της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας . Το υψόμετρο και το φυσικό περιβάλλον αποτελούν ένα συγκριτικό πλεονέκτημα για την Φάρμα αφού, και σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει, έχει αποδειχθεί πως συμβάλλουν στην ποιότητα και την παραγωγικότητα των μονάδων αυγοπαραγωγής.

Η μονάδα διαρκώς ανανεώνεται και εκσυγχρονίζεται αφενός προκειμένου να είναι συνεπής με τους αυστηρούς κανονισμούς της νομοθεσίας και αφετέρου γιατί επιδιώκει υψηλή ποιότητα και αποδοτικότητα. Οι συνεχείς επιτυχείς έλεγχοι από τα Εργαστήρια Ποιότητας Τροφίμων και τις αρμόδιες κρατικές αρχές ενισχύουν το αποτέλεσμα της σκληρής και κοπιαστικής προσπάθειας μας. Το εξειδικευμένο πλέον προσωπικό είναι πολύτιμος αρωγός της συντονισμένης προσπάθειας της επιχείρησης να συνεχίζει να παράγει και να προσφέρει φρέσκα αυγά που θα είναι περήφανα για την προέλευση τους και τη θρεπτική τους αξία για πολλά πολλά ακόμη χρόνια!

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

 - 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΓΑ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΑΥΓΑ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΑ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΑΥΓΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΑΥΓΑ ΣΕ ΚΑΡΤΕΛΑ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΥΓΩΝ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΦΑΡΜΑ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

 - 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΥΓΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΑΥΓΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΦΡΕΣΚΑ ΑΥΓΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΑΥΓΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΑΥΓΑ ΣΕ ΚΑΡΤΕΛΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΥΓΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΦΑΡΜΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

 - 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΒΓΑ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΑΒΓΑ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΦΡΕΣΚΑ ΑΒΓΑ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΑΒΓΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΑΒΓΑ ΣΕ ΚΑΡΤΕΛΑ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΒΓΩΝ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΦΑΡΜΑ ΑΣΤΡΟΣ

 - 

ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ

 - 

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΒΓΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΑΒΓΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΦΡΕΣΚΑ ΑΒΓΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΑΒΓΑ ΗΜΕΡΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΑΒΓΑ ΣΕ ΚΑΡΤΕΛΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΑΒΓΩΝ ΑΡΚΑΔΙΑ

 - 

ΦΑΡΜΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----