Εργαστήριο Ελευθέρου Σχεδίου " Το Εργαστήρι Μου" στην Θεσσαλονίκη.

Αν η ακαδημαϊκή εκπαίδευση των νέων καλλιτεχνών είναι απαραίτητη - όχι τόσο για την απόκτηση ενός πτυχίου ανωτάτης σχολής όσο για τους δρόμους που αυτή θα ανοίξει και τη συμπυκνωμένη εμπειρία που θα δώσει στον νέον καλλιτέχνη - άλλο τόσο απαραίτητη είναι η καλή προετοιμασία του, η οποία δεν διασφαλίζει μονάχα την ποθητή είσοδο σε μια Σχολή Καλών Τεχνών, αλλά βάζει και τα θεμέλια για μια επιτυχημένη πορεία.

Το εργαστήρι μου απευθύνεται σε υποψηφίους που θέλουν να κάνουν προετοιμασία ή μαθήματα στο σχέδιο και τη ζωγραφική για τις εισαγωγικές εξετάσεις των Σχολών Καλών Τεχνών του εσωτερικού (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα), άλλων σχολών που έχουν ως απαραίτητη προϋπόθεση εισαγωγής το ελεύθερο σχέδιο, καθώς και σε υποψηφίους που ενδιαφέρονται να φοιτήσουν σε σχολές του εξωτερικού και επιθυμούν να οργανώσουν το σχετικό φάκελο υποψηφιότητας (portofolio).Το διδακτικό προσωπικό αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους καλλιτέχνες πτυχιούχους Ανώτατων σχολών καλών τεχνών.

Ποιοί είμαστε

Η Εμιλία Ξανθοπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε ζωγραφική στο Τμήμα Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ(2003-2008) όπου αποφοίτησε με άριστα . Το 2006 και για ένα χρόνο φοιτά με πρόγραμμα ανταλλαγών στη Σχολή Καλών Τεχνών της Μαδρίτης. Το 2009-2010 συμπληρώνει την εικαστική της παιδεία με μεταπτυχιακές σπουδές στο Central Saint Martins College του Λονδίνου, όπου και βραβεύτηκε με το βραβείο Mishcon De Reya Art Prize. Στην μέχρι τώρα πορεία της έχει πραγματοποιήσει τέσσερις ατομικές εκθέσεις και έλαβε μέρος σε πολλές ομαδικές.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 - 

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  13:00 - 21:00
 • Τρίτη
  11:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  11:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  11:00 - 21:00
 • Παρασκευή
  11:00 - 21:00
 • Σάββατο
  10:00 - 15:00
 • Κυριακή
  ----