Στο εστιατόριο μας “Το Μαριδάκι” το ταξίδι στη γεύση ξεκινάει από νωρίς το μεσημέρι, μέχρι αργά το βράδυ με φρέσκα θαλασσινά πιάτα που μπορείτε να τα συνοδεύσετε εξαιρετικά με τσίπουρο, ούζο ή κρασάκι της επιλογής σας. Εκτός από τα θαλασσινά, στο μενού μας έχουμε προστεθεί φρέσκα ψάρια, όπως φιλέτο από τσιπούρα, λαβράκι, σουπιές με σπανάκι, φιλέτο σολωμού, μπακαλιάρος, χταποδοκεφτέδες και κριθαρότο θαλασσινών.
Το μενού μας βασίζεται στην Ελληνική κουζίνα και αποτελείται από μοναδικές και αυθεντικές γεύσεις. Όλα μας τα πιάτα μας παρασκευάζονται στο χώρο μας με φροντίδα, μεράκι και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Το λάδι που χρησιμοποιείται για την παρασκευή των προσφερόμενων εδεσμάτων είναι ελαιόλαδο, ενώ για το τηγάνισμα βαμβακέλαιο.
Απολαύστε με την παρέα, την οικογένεια ή το ταίρι σας μοναδικά και καλομαγειρεμένα φαγητά όπου μπορούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.