Ανακαλύψτε τις κρυφές ομορφιές της χώρας μας και διασκεδάστε συμμετέχοντας σε συναρπαστικές υπαίθριες δραστηριότητες όπως rafting, πεζοπορία, ποδήλατο, canoe kayak κ.α. Η Trekking Hellas, διοργανώνει ανεπανάληπτες εκδρομές στη φύση για μικρούς και μεγάλους, για σχολεία και εταιρείες, ορεινές κατασκηνώσεις δράσης και ταξίδια στο εξωτερικό, πάντα με την αυθεντικότητα και την υψηλή ποιότητα που αρμόζει στην πρωτοπόρο και μεγαλύτερη εταιρεία τουρισμού υπαίθριων δραστηριοτήτων στην Ελλάδα.

Η Σαντορίνη ή αλλιώς Θήρα, είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα και όμορφα νησιά τόσο της Ελλάδας, όσο και ολόκληρου του κόσμου. Η ιδιαιτερότητα αυτή ξεκινάει από αρχαιοτάτους χρόνους, τόσο παλιά που η χαμένη Ατλαντίδα υποστηρίζεται ότι βρισκόταν εκεί. Συνεχίζοντας, η έκρηξη του ηφαιστείου περί το 1613 δημιούργησε τη σημερινή άγρια ομορφιά τoυ νησιού.

Σήμερα η Σαντορίνη έχει στραφεί κυρίως στην εκπλήρωση των ιδιαίτερα απαιτητικών τουριστών που ψάχνουν για ποιοτικές διακοπές οι οποίες θα τους μείνουν αξέχαστες! Είτε ψάχνεις την ηρεμία σου, κοιτώντας την καλντέρα στην απόλυτη ησυχία πάνω από τους γαλάζιους τρούλους των εκκλησιών, είτε ψάχνεις μια νυχτερινή ξέφρενη ζωή, η Σαντορίνη το προσφέρει. Αλλά το μεγαλύτερο προτέρημά της αναφέρεται στον ενεργό τουρισμό. Στα κρυστάλλινα νερά, τα οποία με τις αντίστοιχες δραστηριότητες αναβαθμίζουν την εμπειρία σας σε μια αξέχαστη ανάμνηση και θέληση για επανάληψη. Σε αντίθεση όμως με τα περισσότερα νησιά, δε σταματάει στην αιγαιοπελαγίτικη θάλασσα. Οι πρωτοπόρες εξορμήσεις στο ηφαιστειακό αυτό έδαφος, είτε αφορούν δια θαλάσσης εξερεύνηση, είτε πεζοπορία πάνω στο έδαφος από ελαφρόπετρα, είναι μοναδικές στον κόσμο.

Κάπως έτσι ψηφίστηκε και το 2013 από εσάς ως το καλύτερο νησί του κόσμου.

Η Trekking Hellas Κυκλάδων σας περιμένει στη Σαντορίνη για να σας προσφέρει αυθεντικές εμπειρίες στο μοναδικό αυτό νησί. Από εξορμήσεις με θαλάσσια καγιάκ ως μονοπάτια που σας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο και μαθήματα σανιδοκωπηλασίας, η Trekking Hellas σας εγγυάται πως θα περάσετε αξέχαστα. Με υπεύθυνο τον Δημήτρη Γδούντο, πρωτεργάτη της Trekking, σκίπερ με πολυετή πείρα και γνώστη όλων των υπαίθριων δραστηριοτήτων και συνοδούς πιστοποιημένους από την βρετανική BCU, με άριστες γνώσεις διαχείρισης ομάδων και με εμπειρία χρόνων στον χώρο σας περιμένουν με πολύ κέφι να σας ξεναγήσουν σε απρόσιτες παραλίες, θαλάσσιες σπηλιές, καστέλια και κορυφές που αγναντεύουν την καλντέρα.

Χάρτης

Video

Santorini Experience - Trekking Hellas

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

TREKKING HELLAS AKROTIRI SANTORINI

 - 

OUTDOOR SPORT ACTIVITIES AKROTIRI SANTORINI

 - 

KAYAK ACTIVITIES AKROTIRI SANTORINI

 - 

FAMILY ADVENTURES AKROTIRI SANTORINI

 - 

SEA KAYAK TOURS AKROTIRI SANTORINI

 - 

KAYAK DAY TOURS AKROTIRI SANTORINI

 - 

KANOE EXCURSIONS AKROTIRI SANTORINI

 - 

KAYAK EXCURSIONS AKROTIRI SANTORINI

 - 

RAFTING AKROTIRI SANTORINI

 - 

STAND UP PADDLE AKROTIRI SANTORINI

 - 

STAND UP PADDLE LESSONS AKROTIRI SANTORINI

 - 

HIKES AKROTIRI AKROTIRI SANTORINI

 - 

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΠΟΡ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 - 

ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΓΙΑΚ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 - 

ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 - 

ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 - 

ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΓΙΑΚ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 - 

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 - 

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΚΩΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 - 

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΜΕ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 22:00
 • Τρίτη
  08:00 - 22:00
 • Τετάρτη
  08:00 - 22:00
 • Πέμπτη
  08:00 - 22:00
 • Παρασκευή
  08:00 - 22:00
 • Σάββατο
  08:00 - 22:00
 • Κυριακή
  08:00 - 22:00