Ψάχνετε για επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης κτιρίων για την πολυκατοικία σας στο Αγρίνιο; Η Ευαγγελία Τριμπόνη ειδικεύεται στη διαχείριση πολυκατοικιών, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την ομαλή λειτουργία και συντήρηση του κτιρίου σας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη διαχείριση των κοινόχρηστων χώρων, την είσπραξη των κοινόχρηστων εξόδων, την προμήθεια πετρελαίου, τη διαχείριση των κοινόχρηστων λογαριασμών, τον καθαρισμό της πολυκατοικίας και τον συντονισμό των επισκευών και συντηρήσεων, εξασφαλίζοντας τη συμμόρφωση με τους τοπικούς κανονισμούς. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα αρμονικό περιβάλλον διαβίωσης για τους κατοίκους, ενώ ταυτόχρονα μεγιστοποιούμε την αξία και την αποδοτικότητα του ακινήτου.

Με την πολυετή εμπειρία μας στη διαχείριση κτιρίων, κατανοούμε τις ξεχωριστές ανάγκες των πολυκατοικιών και τη σημασία της αποτελεσματικής επικοινωνίας και άμεσης δράσης. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στην παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την αντιμετώπιση οποιουδήποτε ζητήματος ή ανησυχίας.

Αν είστε ιδιοκτήτης ή διαχειριστής πολυκατοικίας στο Αγρίνιο, εμπιστευθείτε την Ευαγγελία Τριμπόνη για επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης κτιρίων. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και αφήστε μας να αναλάβουμε την καθημερινή διαχείριση του ακινήτου σας, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε σε άλλες προτεραιότητες.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΤΙΡΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ

 - 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ

 - 

ΕΚΔΟΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ

 - 

ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ

 - 

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟ

 - 

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΑΓΡΙΝΙΟ

 - 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ

 - 

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟ

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----