Προφίλ Ομίλου Επιχειρήσεων KOUSgroup…

Ο όμιλος που περιλαμβάνει δύο ελληνικές εταιρείες υποστήριξης επαγγελματικών οχημάτων!!!

TruckService - Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes!!!

KOUSgroup - Εξυπηρέτηση που δεν χωράει ο νους!!!

Εταιρεία Ομίλου KOUSgroup

Εξυπηρέτηση που δεν χωράει ο νούς!!!

Στις εγκαταστάσεις του ομίλου "KOUSgroup" υπάρχει όλος ο σύγχρονος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός, ο οποίος και εκσυγχρονίζεται τακτικά. Διαθέτουμε μηχανήματα ΚΤΕΟ, φρενόμετρο, τζογόμετρο, ευθυγράμμιση, ζυγοστάθμιση, ελέγχου & ρύθμισης φώτων, ελέγχου A/C η κλίματος, φανοποιίας, κάρτας ελέγχου καυσαερίων, ελέγχου & πιστοποίησης ταχογράφων (αναλογικών & ψηφιακών) καθώς και τα γνήσια διαγνωστικά μηχανήματα βλαβών της Mercedes. Υπάρχει δυνατότητα εκ των υστέρων τοποθέτησης συστημάτων ABS καθώς και πιστοποίησης σε οχήματα που το διαθέτουν. Ασχολούμαστε με θωρακισμένα οχήματα και είμαστε αντιπρόσωποι εταιρειών θωράκισης και εξειδικευμένοι στα ηλεκτρονικά συστήματα. Οι εργαλειοθήκες του ομίλου είναι εξοπλισμένες με όλα τα εργαλεία που απαιτούνται για την νέα γενιά οχημάτων αλλά και για την υποστήριξη ειδικών μετατροπών που μπορεί να προκύψουν σε πολύ εξειδικευμένες περιπτώσεις (συστήματα αέρα - ανάρτησης). Παράλληλα στεγάζονται εργαστήριο αντλιών και μπέκ πετρελαίου, ηλεκτρολογείο, φανοποιείο, βαφείο και υπάρχει τμήμα τοποθέτησης, service υδραυλικών πορτών. Διαθέτουμε χώρους υποδοχής και αναμονής με κυλικείο. Επίσης διαθέτουμε χώρους διενέργειας σεμιναρίων.

Η γκάμα του προσωπικού μας περιλαμβάνει όλες τις ειδικότητες στους τομείς του μηχανολογικού, ηλεκτρολογικού, ηλεκτρονικού, μηχανικού τομέα καθώς και φανοποιίας. Πριν την παραλαβή - παράδοση του οχήματος σας μέσω ειδικού εντύπου του ομίλου μας γίνεται ο έλεγχος και η ενημέρωση σχετικά με το όχημα σας από τον τεχνικό διαγνώστη.

Δουλεύουμε βάσει προδιαγραφών Mercedes. Χρησιμοποιούμε «γνήσια» ή «after-market» ανταλλακτικά ανάλογα με τις ανάγκες και την προτίμηση σας. Στα καινούργια ανταλλακτικά «γνήσια» ή «after-market» παρέχουμε εγγύηση 1 έτους. Μπορούμε επίσης πάντα με την δική σας συγκατάθεση να χρησιμοποιήσουμε και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά σε ορισμένες περιπτώσεις. Σας ενημερώνουμε βεβαίως πάντα για το τι είναι προτιμότερο σε σχέση με την διάρκεια ζωής και το κόστος. Έχουμε την δυνατότητα άμεσων παραγγελιών από τις κεντρικές αποθήκες της "Mercedes-Benz" για την δική σας εξυπηρέτηση. Με ένα απόλυτα ικανοποιητικό στοκ ανταλλακτικών και γνησίων αξεσουάρ δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε αλλού.

Μας χαρακτηρίζουν τα στοιχεία της αντιπροσωπείας χωρίς όμως την καθυστέρηση και την γραφειοκρατία. Ελέγχουμε το όχημα σας βάσει προδιαγραφών «ΚΤΕΟ» και σας ενημερώνουμε γενικώς για το τι χρειάζεται και πόσο σημαντικό είναι το κάθε τι. Σε κάθε service διεξάγονται όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι που αναγράφονται στην καρτέλα που σας παραθέτουμε, βάσει προδιαγραφών Mercedes. Έτσι ενημερώνεστε για τις απαραίτητες ή όχι μελλοντικές συντηρήσεις του οχήματος σας καθώς και για το κόστος αυτών.

Οι εταιρείες του ομίλου ασχολούνται εκτεταμένα με τις εισαγωγές επαγγελματικών οχημάτων. Παρέχουμε επαγγελματικά οχήματα προς πώληση σε άριστη κατάσταση. Διαφορά μας είναι η ποιότητα αλλά και οι προσιτές τιμές. Κοιτάζουμε τον επαγγελματία στα μάτια μεριμνώντας διά το συμφέρον του καλύπτοντας τις ανάγκες του. Αντιλαμβανόμενοι την κρισιμότητα της εποχής παρέχουμε ευκολίες πληρωμής. Ταυτόχρονα ασχολούμαστε και με ανταλλαγές οχημάτων προσφέροντας στους συνεργάτες μας δυνατότητες αναβάθμισης του στόλου των επαγγελματικών οχημάτων που διαθέτουν. Τέλος καλύπτουμε με εγγύηση (βασικών μηχανικών τμημάτων) ενός έτους τα οχήματα που εισάγουμε ή ανταλλάσσουμε.

Το πρότυπο του "ISO 9001" για τις δραστηριότητες "Παροχή Υπηρεσιών Σέρβις και Εμπορία Ανταλλακτικών και Οχημάτων" χρησιμοποιείται και από τις δύο εταιρείες του ομίλου "KOUSgroup" με απόλυτη σχολαστικότητα με στόχο την συνεχή βελτίωση.

Η εγγύηση παροχής υπηρεσιών αξιοπιστίας και γρήγορης εξυπηρέτησης, μέσω δικτύου συνεργασίας και υποστήριξης σε πανελλαδικό τομέα, εξασφαλίζει την επίλυση όλων των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν για το όχημα σας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.kousgroup.gr η www.truckservice.gr 

Video

TruckService KOUSgroup @kousgr

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ MERCEDES ΑΘΗΝΑ

 - 

TRUCK SERVICE ΑΘΗΝΑ

 - 

KOUSGROUP ΑΘΗΝΑ

 - 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ MERCEDES ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ MERCEDES ΑΘΗΝΑ

 - 

SERVICE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ MERCEDES ΑΘΗΝΑ

 - 

SERVICE ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ MITSUBISHI

 - 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΤΕΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΤΕΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΕΙΟ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΑΘΗΝΑ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:30 - 18:30
 • Τρίτη
  08:30 - 18:30
 • Τετάρτη
  08:30 - 18:30
 • Πέμπτη
  08:30 - 18:30
 • Παρασκευή
  08:30 - 18:30
 • Σάββατο
  08:30 - 14:30
 • Κυριακή
  ----