Υγεία

WELCARE

Κωνσταντινουπόλεως 51, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκης, 54642

2310844477, 2310866334

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedin
  • instagram
  • tripadvisor

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Καθώς τα χρόνια περνούν, αυξάνει ο αριθμός των ανθρώπων που αναζητούν βοήθεια στο σπίτι για να διατηρήσουν την ανεξαρτησία τους και να αποφύγουν τη δαπανηρή νοσοκομειακή περίθαλψη. Η Welcare, ακούγοντας με προσοχή τους ασθενείς και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες τους, είναι έτοιμη να προσφέρει αυτή τη βοήθεια. Η Welcare είναι το τμήμα της Santair A.E., που δημιουργήθηκε για να δώσει λύσεις σε αυτό το πρόβλημα.

Η Welcare στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών, μέσα στην άνεση του σπιτιού τους. Στα στελέχη μας περιλαμβάνονται επαγγελματίες του χώρου της Υγείας και έμπειροι τεχνικοί που φροντίζουν την προσαρμογή των ασθενών με τον εξοπλισμό τους. Κάνοντας χρήση τεχνολογίας αιχμής, δραστηριοποιούμαστε στην κατ'οίκον Νοσηλεία και Φροντίδα Ασθενών παρέχoντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων σε ασθενείς που νοσηλεύονται στο σπίτι, καλύπτοντας μεταξύ άλλων Οξυγονοθεραπεία, Αγωγή Άσθματος, Μηχανικός Αερισμός και Θεραπεία Αποφρακτικής Υπνικής Άπνοιας. Συνεργαζόμαστε στενά με ιατρούς, με μονάδες υγείας και με ασφαλιστικά ταμεία, για την δημιουργία και ανάπτυξη προγραμμάτων βελτίωσης των υπηρεσιών σε ασθενείς στο σπίτι.

Η Welcare βοηθάει τους ασθενείς της προφέροντας τους:
Μία πλήρη γκάμα ποιοτικών συσκευών για την κατ’ οίκον νοσηλεία, σε προσιτές τιμές.
Εκτεταμένες υπηρεσίες υποστήριξης της συσκευής, μετά την πώληση της.
Την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση των ασθενών τόσο στις συσκευές που χρησιμοποιούν όσο και σε θέματα σχετικά με τα προβλήματά τους.
Συνεχιζόμενη αφοσίωση και αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στο έργο της.
Υποστήριξη της ιατρικής έρευνας.

Όλα αυτά κάνουν την Welcare την καλύτερη επιλογή σας για την πλήρη κατ’ οίκον αναπνευστική σας φροντίδα.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΙΑΤΡΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

-

ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ