Η XENIA INTERNATIONAL δραστηριοποιείται τόσο στον χώρο της αγοράς κοσμημάτων με σκοπό την ανακύκλωση τους σε χρυσό, όσο και στην εμπορία κοσμημάτων.

Η φιλοσοφία της, επηρεασμένη έντονα από την εμπειρία του ιδρυτή της στις ΗΠΑ αφορά στον πλήρη σεβασμό στους πελάτες της.

Όλα τα καταστήματα της XENIA INTERNATIONAL εστιάζονται στους ευχαριστημένους πελάτες, κάτι που επιτυγχάνεται μόνο όταν δεν θεωρούνται δεδομένοι και όταν λαμβάνουν την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή για τις αγορές τους. Παράλληλα, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες κάθε καταστήματος εξηγούν και αναλύουν την αξία των προς αγορά αντικειμένων, δίνοντας πάντα τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ
Αγορές πολύτιμων ειδών

Τα καταστήματα XENIA INTERNATIONAL αγοράζουν τοις μετρητοίς χρυσά και ασημένια κοσμήματα κάθε είδους, όπως δαχτυλίδια, βέρες, ρολόγια, σκουλαρίκια, αλυσίδες, καδένες, βραχιόλια, στις καλύτερες τιμές της αγοράς, άμεσα και με διακριτικότητα. Η εκτίμηση των κοσμημάτων γίνεται βάσει της περιεκτικότητα τους σε χρυσό, πλατίνα και ασήμι και σε επώνυμα είδη με βάση την εμπορική αξία τους. Η, δε, εκτίμηση του χρυσού ή των κοσμημάτων πραγματοποιείται από εξειδικευμένους και ειδικά εκπαιδευμένους συνεργάτες, με ηλεκτρονική ή και χημική μέθοδο.

Κοσμήματα
Τα καταστήματα XENIA INTERNATIONAL διαθέτουν δικές του μοντέρνες και μοναδικές συλλογές από ασημένια και χρυσά κοσμήματα, σχεδιασμένες ώστε να ικανοποιούν ευρεία γκάμα πελατών, που ζητούν οικονομικά και σύγχρονα κοσμήματα.

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΠΩΛΗΣΗ ΧΡΥΣΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

 - 

ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΑΓΟΡΑ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΛΙΘΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΑΓΟΡΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

 - 

ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΠΩΛΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  ----
 • Τρίτη
  ----
 • Τετάρτη
  ----
 • Πέμπτη
  ----
 • Παρασκευή
  ----
 • Σάββατο
  ----
 • Κυριακή
  ----