Υδάτινος Κόσμος - Κολυμβητήριο Νέα Ιωνία Βόλος

Υδάτινος Κόσμος - Κολυμβητήριο Νέα Ιωνία Βόλος

Γ. Δοξοπούλου 35, Νέα Ιωνία Βόλου, Μαγνησίας, 38446

6987048498

ydatinos-kosmos.com

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Στην αθλητική οικογένεια του Α.Σ.Β. ΥΔΑΤΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ η αγάπη μας για τα παιδιά και τον αθλητισμό είναι δυο από τα βασικά στοιχεία που μας εμπνέουν και καθορίζουν τις δράσεις μας, με απώτερο στόχο την καλλιέργεια του σώματος, του πνεύματος αλλά και του σωστού αθλητικού ιδεώδους των αθλητών μας.

Με την συμβολή έμπειρων προπονητών – παιδαγωγών Καθηγητών Φυσικής Αγωγής η προσπάθειά μας επικεντρώνεται όχι μόνο στο να μάθουν τα παιδιά να κολυμπούν σωστά, αλλά μέσω της ενασχόλησής τους με το αθλητισμό να διαπαιδαγωγηθούν και να αποκτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα εφόδια, απαραίτητα για να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στα θέματα που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στη ζωή τους.

Οι θετικές εμπειρίες που θα αποκτήσουν μέσα από το άθλημα της κολύμβησης να τους γίνουν βίωμα και να επηρεάσουν με σωστό τρόπο τη διαμόρφωση ισχυρών και ηθικών χαρακτήρων ενώ η κολύμβηση να τους γίνει τρόπος ζωής.

ΕΔΡΑ – ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η έδρα του συλλόγου είναι το δημοτικό κολυμβητήριο Νέας Ιωνίας Βόλου «Βασίλης Πολύμερος».

Το κολυμβητήριο εγκαινιάσθηκε το Δεκέμβριο του 2008 και πήρε το όνομά «Βασίλειος Πολύμερος», προς τιμήν του Βολιώτη Ολυμπιονίκη της Κωπηλασίας. Το 2006 φιλοξενήθηκε εκεί το 27ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής Ανδρών – Εφήβων και το αντίστοιχο 26ο Γυναικών-Νεανίδων.

Το σύγχρονο αυτό κολυμβητήριο χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών 2013, World League Γυναικών 2012, Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων 2012 και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Νέων Γυναικών.

Πραγματοποιούνται Εθνικά Πρωταθλήματα και δεκάδες αγώνες διαφόρων επιπέδων και φιλοξενούνται εκεί  δραστηριότητες συλλόγων του Δήμου Βόλου (κολύμβηση, υδατοσφαίριση).

Έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί και ως προπονητήριο προετοιμασίας  ομάδων και αθλητών και εκτός της ευρύτερης περιοχής.

Περιλαμβάνει:

Κλειστή πισίνα (50Χ20μ) κερκίδα 350 θεατών

Πισίνα εκμάθησης (13Χ10μ)

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ NΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ

-

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ NΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ

-

ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ

-

BABY SWIMMING NΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ

-

ΒΡΕΦΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ NΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ

-

AQUA AEROBIC NΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ

-

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ NΕΑ ΙΩΝΙΑ ΒΟΛΟΣ

-

BABY SWIMMING VOLOS

-

AQUA AEROBIC VOLOS

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ