Η επιχείρηση «Υπερποιοτικό» είναι εταιρία εμπορίας πιστοποιημένων βιολογικών προϊόντων και σε ελάχιστες περιπτώσεις πάρα πολύ καλών μη πιστοποιημένων τροφίμων που δεν υπάρχουν ως βιολογικά. Δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου. Είναι πιστοποιημένη από τον οργανισμό ΔΗΩ.

 Η διεύθυνση είναι Ανατολικής Θράκης 98, Αλεξανδρούπολη, αμέσως μετά το ομώνυμο πάρκο. Υπάρχει χώρος για προσωρινή στάθμευση. Τηλέφωνο 2551029716.

 Στην επιχείρηση «Υπερποιοτικό» είμαστε από τους πιο σκληροπυρηνικούς στον τομέα των βιολογικών. Απευθυνόμαστε κυρίως στους προχωρημένους καταναλωτές βιολογικών προϊόντων και σε όποιους θέλουν να γίνουν προχωρημένοι. Στην επιχείρηση φροντίζουμε να προμηθευόμαστε μη μαζικά βιολογικά προϊόντα. Μας ενδιαφέρει πάρα πολύ να είναι βιολογική η χημεία των τροφίμων μας, δηλαδή να μην έχουν τα τρόφιμά μας τοξικά φυτοφάρμακα, λιπάσματα βάρους και γενικότερα ουσίες που είναι βραχυχρόνια και μακροχρόνια επιβλαβείς για τον ανθρώπινο οργανισμό και το περιβάλλον γενικότερα.

 Αποφασίσαμε να μην έχουμε φωτογραφίες με τα τρόφιμά μας στην ιστοσελίδα μας για να μην παραπλανηθούν οι αναγνώστες. Τα μάτια κάθε ανθρώπου  δεν μπορούν να δουν περισσότερα από το 1% των συστατικών που υπάρχουν μέσα σε ένα τρόφιμο. Τι να δείξουμε λοιπόν; Τα σωστά αισθητήρια όργανα είναι η μύτη και η γλώσσα. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιείται αυτά για να επιλέγεται τα τρόφιμα που θα τρώτε σε συνδυασμό με σωστή γνώση της χημείας τους.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΡΕΑΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 - 

ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 - 

ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΛΟΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 - 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 - 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 - 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 - 

ΒΟΥΒΑΛΙΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

 - 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  11:30 - 14:30
 • Τρίτη
  11:30 - 14:30
 • Τετάρτη
  09:00 - 18:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 18:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 18:00
 • Σάββατο
  09:00 - 16:00
 • Κυριακή
  ----