Ένδυση - Υπόδηση - Κόσμημα

ZAKAR HELLAS - Α ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Χ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ

Λέσβου 5, Μεταμόρφωση, Αττικής, 14452

2102814706

zakar.gr

  • facebook
  • twitter
  • googleplus
  • linkedin
  • instagram
  • tripadvisor

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΙΑΣ

Hμέρα Ωράριο
Δευτέρα
Τρίτη
Τετάρτη
Πέμπτη
Παρασκευή
Σάββατο
Κυριακή

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η Zakar Hellas με μία μακρά οικογενειακή παράδοση από το 1948,συμπληρώνει ήδη 70 χρόνια στο χώρο του ιερατικού υφάσματος.

Με σεβασμό στην παράδοση και με ενδελεχή έρευνα στα αρχεία Ιερών Μονών καθώς και των μεγαλύτερων Μουσείων Εκκλησιαστικής Τέχνης, συνεχίζουμε κάθε χρόνο να επεκτείνουμε τη συλλογή μας,εμπλουτίζοντάς την με νέα σχέδια ιστορικής σημασίας.

Στα 1600τμ του εργοστασιακού μας χώρου,στεγάζονται 15 υπερσύχρονα μηχανήματα,ενώ το εξειδικευμένο μας προσωπικό συμβάλλει ενεργά,ώστε να σας προσφέρουμε υφάσματα άριστης ποιότητας,που όμοιά τους δεν υπάρχουν στην αγορά,σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Το 2010,ύστερα από 62 χρόνια χονδρικής πώλησης σε Ελλάδα,Ρωσία,Ουκρανία,Ρουμανία και Η.Π.Α., ανοίξαμε τις πόρτες μας στο ευρύ κοινό,εκγαινιάζοντας κατάστημα λιανικής πώλησης ακριβώς επάνω από το χώρο παραγωγής.

Σας περιμένουμε για να διαλέξετε ,με τη βοήθεια του έμπειρου προσωπικού μας,τη στολή της αρεσκείας σας,για εσάς ή το Ναό σας, μέσα από τη συλλογή των υφασμάτων μας,αλλά και των συνοδευτικών εξαρτημάτων (στιχάρια,κρόσσια,σετ σταυρών,φούντες,φόδρες κτλ).

Επιθυμία και στόχος μας είναι να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνάτο τρόπο και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμισή σας.

Με σεβασμό και εκτίμιση,

Ανδρέας Κωνσταντόπουλος – Χρήστος Σταματιάδης.

ΠΑΡΟΧΕΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΑΘΗΝΑ

-

ΙΕΡΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΘΗΝΑ

-

ΑΜΦΙΑ ΑΘΗΝΑ

-

ΓΑΛΟΝΙΑ ΑΘΗΝΑ

-

ΣΤΟΦΕΣ ΑΘΗΝΑ

-

ΣΤΑΥΡΟΙ ΑΘΗΝΑ ΑΘΗΝΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ