Η Zakcret AE, η ελληνική αλυσίδα αθλητικών & sportswear ειδών, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1975 και συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά σε ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον με πυλώνες ανάπτυξης τις ασυμβίβαστες αξίες της και την πελατοκεντρική της αντίληψη. Πήρε το όνομά της από τα ακρωνύμια δυο ελληνικών νησιών, (ZAKynthos & CRETe) και αριθμεί 17 φυσικά (15 Zakcret Sports & 2 Sneaker Cage) και 4 ηλεκτρονικά καταστήματα (Zakcret.gr, Sneakercage.gr, District75.gr & Venimo.gr) με περισσότερους από 250 εργαζόμενους συνολικά.

Η αλυσίδα καταστημάτων Zakcret sports, με περισσότερα από 60 επώνυμα αθλητικά & lifestyle brands, καλύπτει σχεδόν το σύνολο των κατηγοριών Sportswear, το τρέξιμο, το ποδόσφαιρο, το Fitness, το Basket και όλων των αθλημάτων ενώ η αλυσίδα καταστημάτων Sneaker Cage αποθεώνει την ιστορία των brands μέσα από retro, limited edition συλλογές &  λανσαρίσματα στα πιο iconic brands.

Πυλώνας της ZAKCRET SA είναι η καινοτομία στο σύνολο των δραστηριοτήτων της και γι αυτό το λόγο επεκτείνει τις δραστηριότητές της λανσάροντας δύο private labels, τη District75 και τη Venimo.

Η District75 είναι η συλλογή  ρούχων και αξεσουάρ για τον άνδρα, τη γυναίκα και  το παιδί για sportswear και stylish καθημερινές εμφανίσεις.

Η  Venimo είναι η συλλογή που καλύπτει όλες τις ανάγκες για τις αθλητικές δραστηριότητες. Αποτελείται από ρούχα, υποδήματα και αξεσουάρ για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί. Παράλληλα, η VENIMOέχει την δυνατότητα να καλύψει πλήρως τις ανάγκες αθλητικών ομάδων & σωματείων με την εξειδικευμένη σειρά VENIMO TEAMWEAR COLLECTION.

Οι συλλογές των private labels σχεδιάζονται εσωτερικά από εξειδικευμένη & έμπειρη ομάδα των designers μας, αντλώντας  έμπνευση από τις διεθνείς τάσεις της μόδας και των sports. Πιστοποιημένα εργοστάσια κατασκευάζουν τις συλλογές District75 & Venimo έχοντας πάντα ως επίκεντρο την ποιότητα αλλά και τις ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων. 

Οι αξίες μας

Έχοντας ως βασικές αξίες το Πάθος, το Ήθος, την Πελατοκεντρικότητα, την Ομαδικότητα, την Αποτελεσματικότητα και την Οργάνωση, η ZAKCRET SA πρωταγωνιστεί στον χώρο λιανικής πώλησης αθλητικών και sportswear ειδών δημιουργώντας μια σύγχρονη και δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία με κυρίαρχη θέση στον κλάδο της.

Το όραμά μας

Να είμαστε η Νο.1 πιο αυθεντική, αξιόπιστη και πελατοκεντρική “Sportswear”  εταιρία λιανικής που προάγει ενεργά τον αθλητισμό προσφέροντας  την μέγιστη αξία και καταναλωτική εμπειρία διατηρώντας με συνέπεια τις  ασυμβίβαστες αξίες μας καθώς αναπτυσσόμαστε.

Η φιλοσοφία μας

Με την πάροδο των ετών, η φιλοσοφία της εταιρείας ZAKCRET S.A. παραμένει αναλλοίωτη.

Αποστολή μας:

Η εξυπηρέτηση των καταναλωτών μέσω εξειδικευμένου και έμπειρου προσωπικού. Η παροχή ξεχωριστής εμπειρίας στο δίκτυο των καταστημάτων. Η προσφορά ευρείας γκάμας και καινοτόμων προϊοντικών συλλογών. Ο σεβασμός και υπευθυνότητα προς τους συνεργάτες και τους καταναλωτές. Η ανανέωση και καινοτομία με έμφαση στον καταναλωτή. Η διαρκής ανανέωση του δικτύου καταστημάτων.

Περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας αποτελεί η μακροχρόνια γνώση και εμπειρία που έχει αποκτηθεί και που μεταδίδεται σε όλους τους εργαζόμενους.

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ZACRET ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ZACRET

 - 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΡΟΥΧΑ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΑΝΔΡΙΚΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ZACRET SPORTS ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΟΜΑΔΩΝ ZACRET SPORTS

 - 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΤΕΝΙΣ ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΣΤΟΙΒΟΣ ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΒΟΛΛΕΥ ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΑ ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

 - 

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΘΗΝΑ ΓΑΛΑΤΣΙ

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Ανοιχτό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  09:00 - 21:00
 • Τρίτη
  09:00 - 21:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 21:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 21:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 21:00
 • Σάββατο
  09:00 - 16:00
 • Κυριακή
  ----