Με έδρα τα Χανιά η εταιρεία zanidakis ξεκινάει τη λειτουργία της , 1983, ως εταιρεία εθνικών μεταφορών με παρουσία σε Χανιά και Αθήνα. Το 1991 επεκτείνεται σε υπηρεσίες μεταφοράς και διανομής σε όλες τις πόλεις της Δυτικής Κρήτης υποστηρίζοντας ένα ιδιόκτητο δίκτυο διανομής με καθημερινές παραδόσεις εμπορευμάτων. Το 2008 η έδρα της εταιρείας μεταφέρεται σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στα Χανιά πλησίον κεντρικού κόμβου του Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης. Οι δραστηριότητες επεκτείνονται σε υπηρεσίες αποθήκευσης ψυχόμενου και ξηρού φορτίου και ανασυσκευασίας σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις. Το 2009 αποτελεί το έτος έναρξης λειτουργίας υποκ/τος στο Ηράκλειο Κρήτης για εξυπηρέτηση των αναγκών μεταφοράς αποθήκευσης και διανομής στην Ανατολική Κρήτη.

Συνάπτοντας στρατηγικές συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρίες μεταφορών και logistics και μέσω ειδικών συνεργατών εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των υπηρεσιών μεταφορών και Logistics σε όλο το γεωγραφικό φάσμα της επικράτειας με έμφαση στον άξονα Κρήτη – Αττική.

Φορτία Ελεγχόμενης Ψύξης

Η Ζanidakis Μεταφορές / Logistics παρέχει υπηρεσίες αποθήκευσης, μεταφοράς και διανομής ψυχόμενων και κατεψυγμένων προϊόντων τόσο σε χαμηλή θερμοκρασία, όσο σε ψύξη και βαθιά ψύξη, με φορτηγά ψυγεία, με ελεγχόμενη θερμοκρασία και καταγραφή στοιχείων θερμοκρασίας καθ`όλη την διάρκεια της διαδρομής από την παραλαβή, μέχρι την παράδοση τους.

Τα καθημερινό δρομολόγιο σύνδεσης Αθήνας – Κρήτης (Χανιά και Ηράκλειο) και οι αποθηκευτικοί χώροι ψυχόμενου φορτίου διασφαλίζουν τη δυνατότητα 24 –ωρης παράδοσης στον άξονα Αθήνα – Κρήτη.

Εθνικές Μεταφορές Πλήρη και Groupage φορτία

Με καθημερινά δρομολόγια από και προς Αθήνα – Κρήτη η zanidakis Μεταφορές / Logistics καλύπτει τις ανάγκες οδικής μεταφοράς πλήρους (FTL) και groupage φορτίου ( LTL). Με ιδιόκτητο στόλο άνω των 20 Φ.Δ.Χ (άδειας άνω των 10 tn) και άνω των 60 trailer εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη μεταφοράς στον άξονα Αθήνα – Κρήτη. Με δυνατότητα παραλαβής, παράδοσης και περισυλλογής από και προς οποιοδήποτε σημείο Αθήνας και Κρήτης εξασφαλίζουμε την απρόσκοπτη μεταφορά των φορτίων σας με γνώμονα πάντα την άμεση και ασφαλή εξυπηρέτηση του πελάτη. Με πολλαπλές δυνατότητες εξυπηρέτησης των οδικών μεταφορικών σας αναγκών παρέχουμε την πιο ενδεδειγμένη πρόταση μεταφοράς τόσο για φορτία συνεχόμενης ροής , groupage ή πλήρη, όσο και για απευθείας ναυλώσεις παντός είδους trailer. Με πλέον των 20 trailer ψυκτικών θαλάμων ελεγχόμενης ψύξης εξασφαλίζουμε την ασφαλή και εντός 24 hrs παράδοση των εμπορευμάτων σας από και προς Κρήτη. Συνάπτοντας ειδικές συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρίες εθνικών μεταφορών αλλά και κατά περίσταση με τον ιδιόκτητο στόλο μας προσφέρουμε τη δυνατότητα εξυπηρέτησης οδικών μεταφορών και προς συγκεκριμένους ηπειρώτικους και νησιώτικούς προορισμούς εκτός Αττικής.

Μετακομίσεις

Η Zanidakis Μεταφορές / Logistics αναλαμβάνει μετακομίσεις οικοσκευών, γραφείων, επαγγελματικών χώρων, επιχειρήσεων και οργανισμών από και προς κάθε σημείο Αθήνας και Κρήτης. Διαθέτοντας το κατάλληλο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνουμε την παραλαβή , συσκευασία , μεταφορά με φορτηγά κλειστού τύπου και ασφαλή παράδοση των προς μετακόμιση φορτίων. Με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε πελάτη προσδιορίζουμε μαζί τις απαιτήσεις της μετακόμισης με προ-εκτίμηση κόστους. Επιπλέον δυνατότητες χρήσης ανυψωτικών μηχανημάτων, από- συναρμολόγησης και συναρμολόγησης εξοπλισμού καθώς και τοποθέτηση των φορτιών στην τελική τους θέση είναι υπηρεσίες ου παρέχονται πάντα με γνώμονα την ασφαλέστερη και πιο συμφέρουσα για τον πελάτη λύση.

Αστική Διανομή σε όλη την Κρήτη

Η Zanidakis Μεταφορές / Logistics προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες αστικής διανομής στις μεγαλύτερες πόλεις της Κρήτης καθώς και παραδόσεις σε απομακρυσμένα σημεία όταν αυτό απαιτείται. Ανεξάρτητα από το είδος του φορτίου και από το σημείο παράδοσης, με ιδιόκτητο στόλο άνω των 25 οχημάτων αστικής διανομής, φροντίζουμε για την εντός 24 hrs “door-to-door” παράδοση των εμπορευμάτων σας στον άξονα Αθήνα-Κρήτη.

Η πολυετής μας εμπειρία, η γεωγραφική θέση των υποκαταστημάτων μας αλλά και το ευρύ δίκτυο διανομής της εταιρείας μας σε Ανατολική και Δυτική Κρήτη μας επιτρέπουν να σχεδιάζουμε μαζί την καλύτερη λύση οδικής μεταφοράς και αστικής διανομής των εμπορευμάτων σας. Η δυνατότητα προσωρινής αλλά και μακροχρόνιας αποθήκευσης των εμπορευμάτων στα υποκαταστήματα μας προσφέρει την απαιτούμενη ευελιξία στις παραδόσεις προσαρμοσμένη πάντα στις απαιτήσεις του πελάτη.

Διεθνείς Μεταφορές

Σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες καταξιωμένους στο χώρο των διεθνών μεταφορών σας προτείνουμε τον πιο ενδεδειγμένο “door – to –door“ τρόπο μεταφοράς των εμπορευμάτων σας. Για προορισμούς εντός και εκτός Ευρώπης, για μεταφορά εμπορευμάτων αλλά και προσωπικών αντικειμένων οι συνεργάτες μας θα σας προτείνουν τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο μεταφοράς αναλαμβάνοντας όλες τις γραφειοκρατικές και λοιπές απαιτούμενες εκτελωνιστικές διαδικασίες.

Αποθήκευση (Υπηρεσίες Logistics)

Με συνολικό στεγασμένο αποθηκευτικό χώρο 1.000 τμ στα Χανιά και 1.000 τ.μ στο Ηράκλειο , στεγασμένες εγκαταστάσεις cross docking 1.500 τμ στα Χανιά και 1.300 τ.μ στο Ηράκλειο, αποθηκευτικό χώρο 2.500 παλετοθέσεων ξηρού φορτίου στα Χανιά και 1.500 στο Ηράκλειο καθώς και 300 παλετοθέσεις διαθέσιμες για αποθήκευση ψυχόμενου φορτίου ελεγχόμενης θερμοκρασίας στα Χανιά είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε ανάγκη ασφαλούς αποθήκευσης των εμπορευμάτων σας στην Κρήτη. Με συστήματα πυρανίχνευσης, πυροπροστασίας, πυρόσβεσης, κατάσβεσης, συναγερμού και κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης εξασφαλίζουμε την ασφαλή αποθήκευση και διαχείριση των εμπορευμάτων σας. Σε συνδυασμό με την δυνατότητα παραλαβής εμπορευμάτων βάσει οδηγιών του πελάτη από Τελωνείο, Αεροδρόμιο, Εργοστάσια παραγωγής καθώς και τη δυνατότητα παλετοποίησης, διαχείρισης κενών παλετών και διαχείρισης αποθέματος σε επίπεδο παλέτας και κιβωτίου αναλαμβάνουμε την πλήρη υποστήριξη logistics της επιχείρησής σας.

Που θα μας βρείτε:

Κεντρικό: Κ.Γιαμπουδάκη 42 – Χανιά (Περιβόλια)

τηλ - fax: 28210 99777/2821072697

email: info@zanidakis.gr

----------------------------------------------------------

Υποκ/μα: Ορφέως 168 Αθήνα - Βοτανικός

τηλ / fax: 210 3414406-7 / 210 3458688

email: athens@zanidakis.gr

----------------------------------------------------------

Υποκ/μα: 6ο χιλιομετρο Ηρακλείου -Μοιρών

τηλ / fax: 2810 333116-8 / 333119

email: heraklion@zanidakis.gr

----------------------------------------------------------

Υποκ/μα: Κόμβος Ατσιπόπουλου –Ρέθυμνο

Χάρτης

Video

Υπηρεσίες/Λέξεις κλειδιά

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΧΑΝΙΑ

 - 

LOGISTICS ΧΑΝΙΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΞΗΡΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΠΡΟΣ ΚΡΗΤΗ

 - 

ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΑΘΗΝΑ

 - 

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΡΗΤΗ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΡΗΤΗ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΚΡΗΤΗ ΑΤΤΙΚΗ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΨΥΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΑΜΠΑΛΑΖ ΦΟΡΤΙΩΝ ΧΑΝΙΑ

 - 

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΜΕ ΑΝΥΨΩΤΙΚΟ ΧΑΝΙΑ

 - 

TRANSPORTATION COMPANY VOTANIKOS ATHENS

 - 

METAFORIKI STO VOTANIKO

 - 

PRODUCT TRANSFERS FROM AND TO CRETE ATHENS ATTICA

 - 

METAFORIKI ZANIDAKIS LOGISTICS

Επικοινωνία με την Επιχείρηση

Τρόπος Επικοινωνίας
Υποβολή
Κλειστό

Ώρες Λειτουργίας

 • Δευτέρα
  08:00 - 17:00
 • Τρίτη
  09:00 - 17:00
 • Τετάρτη
  09:00 - 17:00
 • Πέμπτη
  09:00 - 17:00
 • Παρασκευή
  09:00 - 17:00
 • Σάββατο
  08:00 - 17:00
 • Κυριακή
  ----