Η Εταιρεία μαςΕυχαριστούμε που επισκεφτήκατε τον Eλληνικό Eπαγγελματικό Oδηγό (Elepod.gr).

Όραμα μας, σε μια εποχή που όλες οι επιχειρήσεις προωθούν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους μέσω διαδικτύου, είναι η παροχή αξιόπιστων και ενημερωμένων διαφημιστικών υπηρεσιών στους πελάτες μας.


Μελετάμε τις ανάγκες σας, συζητάμε την επιλογή σας, υλοποιούμε τις επιθυμίες σας.


Στόχοι του Elepod.gr, είναι να γίνει η μεγαλύτερη πανελλαδική μηχανή αναζήτησης επαγγελματιών παρέχοντας :

  • 1. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαφήμισης μέσω του διαδικτύου στους προβαλλόμενους επαγγελματίες, με σκοπό την καλύτερη προβολή και προώθηση των υπηρεσιών τους, καθώς και των προϊόντων τους.
  • 2. Ενημέρωση στον απλό χρήστη / Πελάτη που αναζητεί προϊόντα και υπηρεσίες μέσω του διαδικτύου.


Γιατί πρέπει να καταχωρήσετε την επιχείρηση σας στον Elepod.gr ;


Για να μπορέσει ο απλός χρήστης /πελάτης να σας βρει θα πρέπει να:

  • Α. Γνωρίζει την ακριβή σας ηλεκτρονική διεύθυνση εφόσον διαθέτετε,
  • Β. Να σας αναζητήσει ανάμεσα σε χιλιάδες αποτελέσματα που θα του εμφανίσει μια από της διαδεδομένες μηχανές αναζήτησης, χάνοντας χρόνο και πιθανότατα να μην έχει την υπομονή να φτάσει στην σελίδα που θα εμφανίζετε η επιχείρηση σας.

  • Στον Elepod.gr συλλέγουμε, διαμορφώνουμε και διαθέτουμε μέσα από συγκεκριμένα κριτήρια/φίλτρα, στον εκάστοτε χρήστη/πελάτη σας, τις πληροφορίες της επιχείρησης σας και προσπαθούμε μέσα από σειρά ενεργειών να εμφανίζεστε στα πρώτα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης μέσα από τον Elepod.gr.

    Όλη η δημιουργική ομάδα, η οποία επιμελείται την παρουσία της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο, δεσμευόμαστε για συνεχής παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών.


    Με εκτίμηση
    H ομάδα μας